Karel van Deurzen (l) en Jimmy van der Leemputten (r)
Karel van Deurzen (l) en Jimmy van der Leemputten (r) Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… Many More - (online) Marketingbureau

Zakelijk

Op een mooie plek in het hart van Beek en Donk vestigden Jimmy van der Leemputten en Karel van Deurzen zich eind 2019 als eigenaren van Many More. Met de kennis die ze verwierven als voormalig medeorganisatoren van WiSH Outdoor weten ze exact hoe ze de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep kunnen brengen. Many More is gespecialiseerd in online marketing.

Jimmy, wat nemen jullie mee uit de periode van WiSH Outdoor?
“We hebben ruim tien jaar WiSH Outdoor georganiseerd, waaronder de volledige marketing. In de festivalwereld heb je te maken met hele moderne marketingtechnieken in combinatie met vele internationale merken. Het was een hele frisse, jonge markt en we maakten gebruik van de allernieuwste snufjes.”

Karel, wat is online marketing?
“Door de inzet van online marketing kunnen we de boodschap van bedrijven op een effectieve en meetbare wijze delen met potentiële klanten. Op die manier creëren we bijvoorbeeld naamsbekendheid of extra sales voor bedrijven. Online marketing biedt veel mogelijkheden om heel gericht mensen te bereiken.”

“Wij brengen de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep!” 

Hoe doen jullie dat?
“Dit doen we o.a. door middel van het bedenken en uitvoeren van online campagnes, door zoekmachinemarketing (SEA en SEO), remarketing en het beheren en inrichten van de sociale media van een bedrijf. Met zoekmachinemarketing kunnen we ervoor zorgen dat een bedrijf bovenaan staat in Google. Remarketing zorgt voor herhaaladvertenties (denk bijvoorbeeld aan advertenties wanneer je op Zalando bent geweest totdat je daadwerkelijk hebt gekocht).”

Wat hebben jullie bedrijven naast online marketing nog meer te bieden?
Jimmy: “We bouwen nieuwe, frisse websites en verzorgen grafisch ontwerp. We helpen partijen met het ontwikkelen van een nieuw logo en een compleet nieuwe huisstijl en met het bouwen van een (nieuw) merk. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid tot wekelijkse marketing support om lange termijn doelen te behalen en om samen aan de doelstellingen van een bedrijf te werken.”

Hoe werkt dat precies?
Karel: “We gaan met een bedrijf om tafel en kijken waar een bedrijf tegenaan loopt. Zie het zo: Wij kunnen fungeren als de marketingafdeling van een bedrijf of we bieden ondersteuning aan de bestaande afdeling. Als extra service kunnen bedrijven kiezen voor een strippenkaart of abonnement service, zodat ze zelf kunnen bepalen wanneer ze gebruikmaken van onze diensten.”

Tot slot. Wat drijft jullie?
Karel: “We zijn ervan overtuigd dat er bij veel bedrijven nog veel te halen valt op het gebied van (online) marketing. Dit drijft ons om grote stappen voor bedrijven te zetten (zowel op de korte als lange termijn). In het afgelopen jaar vonden meer dan 90 klanten de weg naar ons en daar zijn we trots op! Wij bedenken marketingcampagnes die ertoe doen en die de omzet van bedrijven laat groeien. De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep brengen is niet alleen onze expertise maar zeker ook onze uitdaging!”

Voor vragen, info + Many More: www.many-more.nl