Afbeelding
Foto: www.goedemorgenmedia.nl

GoedeMorgen Media in een nieuw jasje

Zakelijk

Laarbeek - Waar voorheen gecommuniceerd werd als DeMooiLaarbeekKrant of GoedeMorgen Reclame en Communicatie is vorig jaar gekozen voor één overkoepelende naam: GoedeMorgen Media. Een Laarbeeks bedrijf dat fungeert als uitgeverij en reclame- en communicatiebureau, met alle diensten onder één dak. Met trots wordt vandaag de nieuwe website gelanceerd: www.goedemorgenmedia.nl

Aan het roer van het schip 
Karel van Deurzen en Mark Barten zijn de drijvende krachten achter dit Laarbeekse bedrijf. “Het begon allemaal 8 jaar geleden met DeMooiLaarbeekKrant, die ik samen met Karel en mijn zus Nikki opstartte”, vertelt Mark. “Het idee was om samen een huis-aan-huisblad te starten. Inmiddels is dat nog steeds ons hoofdproduct, maar zijn we er veel meer bij gaan doen.” Karel vult aan: “We geloven in lokale concepten en zijn in de afgelopen jaren met – veelal Laarbeekse - professionals gaan samenwerken, waardoor we veel meer kunnen bewerkstelligen als alleen DeMooiLaarbeekKrant.”

“We geloven in lokale concepten”

De diensten van GoedeMorgen Media 
Vandaag presenteert GoedeMorgen Media haar nieuwe website. Hierop staat een overzicht van alle diensten die het bedrijf levert. Karel: “Qua uitgeverij hebben we een aantal eigen producties, zoals DeMooiLaarbeekKrant, Hét Grote Decemberboek en Laarbeek Onderneemt. Daarnaast geven wij ook bladen en boeken in opdracht voor andere organisaties uit.” Mark vult aan: “Op reclame- en communicatievlak zijn we heel breed inzetbaar. Denk hierbij aan logo- en huisstijlontwikkeling, het maken van websites, online en offline marketing, drukwerk, vormgeving, (markt)onderzoek, fotografie, videografie en tekstschrijven.”