Afbeelding
Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… My New Roots Coaching

Zakelijk advertorial

Jarenlang begeleidde, coachte en inspireerde ze met passie en kunde vele Laarbekenaren als sportcoach en diëtist bij een bekend sport- en lifestylecentrum in het hart van Beek en Donk. Ze wilde haar kennis graag doorgeven en werd docent voeding en projectleider. Inmiddels doet Carli Bisseling wat ze het allerliefste doet: Vrouwen zoals zijzelf coachen op het gebied van voeding beweging en mind. Waarom? Omdat ze uit eigen ervaring weet hoe waardevol het is wanneer je als (jonge) vrouw écht lekker in je vel zit. 

Carli, welke boodschap schuilt achter de naam ‘My New Roots’?
“Wat ik daarmee denkbeeldig wil uitdragen, is dat verandering start binnen in jezelf, bij de wortels. Waarom haal je telkens je doelen niet? Hoe kan het dat je ondanks veel sporten en gezond eten nog steeds niet gelukkig bent? Wat wens je werkelijk diep vanbinnen en hoe maken we van je droomwens werkelijkheid? Het waarom is hierbij ontzettend belangrijk. Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft en waarom jij een gezonder leven wil creëren. Dat is iets anders dan wanneer je - figuurlijk gesproken - alleen de blaadjes aanpakt.”

Wie kan bij jou terecht?
Carli: “Iedere vrouw is welkom maar ik richt me specifiek op vrouwen in de leeftijd van 25 tot 55 jaar oud. Je kunt bij me terecht voor 1-op-1 coaching, duo coaching of groepscoaching. Duo coaching is bijzonder geschikt voor moeders en dochters maar ook voor zussen of vriendinnen die het spannend vinden om alleen de stap te zetten. Mijn streven is een bewuster, gezonder en gelukkiger leven creëren.”

Mijn streven is een bewuster, gezonder 
en gelukkiger leven creëren”

Hoe ga je te werk Carli?
“Elk coaching traject duurt in principe drie maanden. De periode van drie maanden is nodig om een aantal stappen te doorlopen en om de geleerde tools te kunnen toepassen in de praktijk. Na het driemaandentraject is een vrouw in staat haar droomwens qua gezondheid tot werkelijkheid te maken. Iedere vrouw is uniek en heeft behoefte aan andere kennis en/of vaardigheden. Omdat mijn expertise op het gebied van gezondheid zo breed is (coaching, voeding, beweging en mindset), kan ik maatwerk leveren. Afhankelijk van wat je past, oefenen we ook met ademhalingsoefeningen, meditatie en/of yoga. In totaal vinden er vier gesprekken plaats tijdens het traject (inclusief intake). Mijn praktijkruimte is sfeervol ingericht met warme materialen en een houtkachel omdat ik iedereen letterlijk een warm welkom wil geven. Je mag je hier op je gemak en gezien voelen.”

Tot slot. Wat heeft je doen besluiten voor jezelf te beginnen?
“Ik heb in mijn tijd als sportcoach en diëtist al veel mensen positief mogen begeleiden en daar kreeg ik heel veel energie van. Toch ben ik me altijd af blijven vragen hoe het kon dat sommige mensen hun doelen niet haalden of niet verder kwamen. Maar dat gold ook voor mezelf. De zoektocht die ik heb afgelegd naar het waarom in mijn leven heeft me duidelijk gemaakt dat het nodig is ook stil te staan bij je bewustzijn, bij je mindset. Ik heb me daarin verder ontwikkeld en toen was de cirkel rond. Ik wil mijn kennis en ervaring ontzettend graag inzetten om zoveel mogelijk vrouwen te helpen in het maken van de voor hen juiste keuzes. Dat maakt mij gelukkig!”

Voor alle informatie: www.mynewroots.nl


Carli Bisseling
Afbeelding