Afbeelding
Foto: Thomas van Oorschot

Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Beek en Donk

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Op woensdag 7 juli om 9.00 uur heeft Jan Linders na een korte verbouwing een compleet vernieuwde en uitgebreide supermarkt in Beek en Donk geopend, aan het Heuvelplein 11. De supermarkt is onder andere uitgebreid met een slijterij en zelfscan.

De opening wordt gevierd met heel veel extra openingsacties en heerlijke proeverijen. Zo zal er van woensdag tot en met zaterdag een foodtruck op het Heuvelplein staan waar de lekkerste producten geproefd kunnen worden. “De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het zuiden’ wordt kracht bijgezet met wekelijks meer dan 100 acties, maar ook door het beste vers, heerlijke streekproducten en klantgerichte medewerkers. Ik ben ontzettend trots op deze nieuwe supermarkt”, aldus supermarktmanager Floortje van Wijlick. “Bij Jan Linders staan de versafdelingen centraal. Op de groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. In 2020 is Jan Linders voor de 15e keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Brood van Nederland! In onze bakkerij vind je dan ook het lekkerste brood en heerlijke Limburgse vlaaien. Naast het beste en lekkerste vers bieden we als beste supermarkt in bier en speciaalbier een uitgebreid speciaalbier assortiment. Zo bieden we als Jan Linders voor ieder wat wils.”

Buurt Battle
De opening heeft ook een lokaal tintje met de start van een nieuwe actie: De Buurt Battle van Jan Linders. Vanaf woensdag 7 juli kunnen alle straten in Beek en Donk tegen elkaar strijden voor mooie prijzen. Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten een unieke codekaart. De punten op deze codekaart kun je doneren aan jouw straat. De straat met de meeste punten aan het einde van de actie is de winnaar van de Buurt Battle.