Afbeelding
Foto: Mark Barten

Nieuwe eigenaresse voor DA Drogisterij & Parfumerie

Zakelijk advertorial

Lieshout - Na tien jaar krijgt DA Drogisterij & Parfumerie Mark in Lieshout een nieuwe eigenaresse. Per 1 oktober stopt Mark Lommen en neemt Angelique Tans het stokje over. Mark is toe aan een nieuwe uitdaging, maar is blij dat de DA in Lieshout voort blijft bestaan.

“Ik ben blij dat we een nieuwe enthousiaste eigenaresse hebben gevonden die het voor 300% gaat oppakken. Tien jaar geleden zijn we uit het niets begonnen en het was dan ook een heel avontuur. Ik heb het al die jaren met erg veel plezier gedaan, maar het werd nu tijd voor wat anders. Wat weet ik nog niet precies, maar er staan een aantal opties open. Wat nu vooral belangrijk is, is dat ik zeker weet dat Angelique er iets mooi van gaat maken met haar team. Voor nu wil ik al onze klanten en ons team gedurende de afgelopen tien jaar heel erg bedanken en wens ik Angelique heel veel succes en werkplezier. Ik ben ook heel blij voor Lieshout dat de DA voort blijft bestaan.”

Nieuwe eigenaresse Angelique
“Het is voor mij ook heel spannend, maar ik heb er wel erg veel zin in”, vertelt Angelique. “De DA in Lieshout sprak mij heel erg aan. De sfeer is hier erg goed en het dorp bevalt ook prima. Na 20 jaar ervaring in de cosmetica branche komt eindelijk mijn meisjesdroom uit; mijn eigen DA Drogisterij & Parfumerie Angelique. Toen ik 22 jaar was ben ik begonnen bij een DA Drogist. Daar heb ik mijn passie en kennis voor make-up en huidverzorging ontwikkeld. Rond mijn 33ste ben ik begonnen met mijn eigen beautysalon die ik twaalf jaar heb gehad. Naast mijn salon heb ik voor verschillende cosmeticabedrijven gewerkt in de buitendienst. Daarbij deed ik niet alleen de verkoop, maar ook promoties en trainingen werden door mij verzorgd. Ook heb ik regelmatig cosmeticabeurzen gedraaid in het buitenland. Zo heb ik een berg kennis en ervaring in de afgelopen 20 jaar opgebouwd. Nu wordt het tijd om het roer om te gooien en gaat mijn meisjesdroom uitkomen.”

De DA blijft grotendeels hetzelfde, maar de fotografiehoek gaat eruit. In plaats daarvan komt er een cosmeticahoek met daarin een wenkbrauwbar waar uw wenkbrauwen gemodelleerd, geverfd en/of gewaxt kunnen worden. Ook uw gezicht kunt u laten waxen. “Fotografie was de passie van Mark en dit is meer mijn passie. Dat dit nu kan is dus erg mooi”, legt Angelique uit. Het team van DA blijft ook grotendeels hetzelfde en dat stemt Angelique tevreden. “De dames kennen de winkel en de klanten en weten hoe het hier allemaal werkt. Dat werkt dus erg prettig en daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb er echt heel veel zin in om te beginnen.”

Acties
Om de periode af te sluiten houdt Mark nog een pasfotoactie. Tot en met 1 oktober kosten zes pasfoto’s, waarvan drie leuke en drie officiële foto’s, slechts €10,00. Ook komt er een openingsactie als Angelique de winkel overgenomen heeft. Op 14, 15 en 16 oktober krijgen de 1e 50 klanten bij aankoop vanaf €25,00 een goed gevulde DA-tas ter waarde van €50,00 cadeau.