Afbeelding
Foto: DeMooiLaarbeekKrant

Op de koffie bij… Van der Vliet Bedrijfswagens

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Van der Vliet Bedrijfswagens uit Beek en Donk is hét adres voor je nieuwe of jong-gebruikte bedrijfswagen. Vele (vaste) klanten weten de weg al jarenlang naar de Haverkamp te vinden. GoedeMorgen Media werd ingeschakeld om de ietwat gedateerde website op te frissen en aan te passen aan deze tijd. Harold van der Vliet is tevreden over het eindresultaat; “overzichtelijk en informatief en van alle gemakken voorzien.”

In 2001 startte Harold zijn eigen onafhankelijke autobedrijf op de huidige locatie aan de Haverkamp in Beek en Donk. Nog elke dag werkt hij met veel passie voor het vak voor zijn trouwe klantenkring: “Ik wil mijn klanten honderd procent vertrouwen geven en samen een langdurige samenwerking aangaan.”

Nieuwe bedrijfswagens 
Van der Vliet Bedrijfswagens is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe bedrijfswagens (inclusief geldende fabrieksgaranties) van merken die bij een klant passen, zoals Mercedes en Iveco. Maar een ander merk is ook mogelijk. Samen met jou zoekt Harold naar de juiste samenstelling van je bedrijfsauto en daarbij is alles mogelijk.

Nieuwe website: www.vandervliet.biz 
Vanaf deze week is de nieuwe website in de lucht. “Neem ter inspiratie en voor het aanbod van nieuwe bedrijfswagens en occasions gerust een kijkje op de nieuwe site. Dan kun je zelf ervaren hoe praktisch deze is en me daarna gewoon even bellen”, lacht Harold, “mijn slogan is niet voor niets ‘Het gemak van alles onder één dak met altijd één en hetzelfde aanspreekpunt’.”