Afbeelding
Foto: DeMooiLaarbeekKrant

Fietsvakman Van den Berg tijdelijk verhuisd

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Fietsvakman Van den Berg is wegens verbouwing tijdelijk verhuisd naar een nieuwe locatie. Het pand aan het Heuvelplein krijgt een complete make-over en is straks niet meer terug te herkennen. De nieuwe, tijdelijke, locatie van de fietsenwinkel bevindt zich aan de Dokter Timmerslaan 11A in Beek en Donk. 

In 1979 startten Piet en Marian van den Berg hun fietsenwinkel en werkplaats op de locatie aan het Heuvelplein. ‘Van den Berg’ groeide uit tot een begrip in Beek en Donk en verre omgeving. Inmiddels heeft zoon Jan al enkele jaren het stokje overgenomen, maar is het huidige pand aan het Heuvelplein toe aan een verbouwing. “De Rabobank zat vroeger in dit pand en er zitten nu nog allemaal ruimtes voor kluizen waar ik niks mee kan”, vertelt Jan. “Er zitten ook zoveel hoeken in, en dat is echt niet makkelijk werken. Het zit nu ook té vol en we kunnen momenteel niet meer doorgroeien. Dat moet in de toekomst wél het geval zijn.”

Make-over
Om dit te realiseren vindt er een erg grote verbouwing plaats en krijgt de fietsenwinkel een complete make-over. “Het gaat bijna compleet plat”, vervolgt Jan. Als het pand na de verbouwing weer open is, herkennen mensen het dus niet meer terug. “Straks hebben we gewoon een grote open ruimte waar ik de fietsen veel mooier kan showen, de werkplaats ruimer wordt én uiteindelijk dus veel efficiënter en beter kan werken. De ingang van de winkel komt ook in het oude pand van de Rabobank. De werkplaats blijft wel achterom, maar gaat er compleet anders uit zien.”

Tijdelijke nieuw locatie
Verbouwen en een fietsenwinkel runnen gaat echter niet samen. Met alle herrie en stof is dat niet fijn werken. Vandaar dat Fietsvakman Van den Berg tijdelijk is verhuisd naar de Dokter Timmerslaan 11A. “Het is hier groot genoeg, dus we kunnen het aankomende halfjaar wel vooruit. We hebben voldoende werkplekken en de klanten gaan hier op dezelfde manier geholpen worden als op het Heuvelplein. Daar merken ze dus niets van en de service blijft even goed. Het enige dat ze merken is dat de fiets tijdelijk ergens anders heen gebracht moet worden.”

!