Koop je meubels in de omgeving van Laarbeek

Zakelijk advertorial

Dit zijn de leukste woonwinkels in de omgeving

Vind je het leuk om interieurwinkels binnen te lopen en inspiratie op te doen of ga je er graag eropuit om weer meubel(accessoires) te scoren? In dit blogartikel nemen we je mee op digitale reis naar de leukste woonwinkels in de omgeving van Laarbeek. Benieuwd in welke winkels ons interieurhartje sneller gaat kloppen? Lees dan verder!

1. Loods040

In deze woonwinkel Eindhoven is zoveel te ontdekken. Het wordt ook wel het Walhalla genoemd van de diehard vintageliefhebbers. En, met 1000 vierkante meter is er meer dan voldoende aanbod om uren te kunnen rondstruinen naar een antiek en brocant interieurpareltje. Ben jij er al een keertje geweest? Zo niet, dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. En anders ga je toch nog een keer? Ze zijn gevestigd op de Aalsterweg in Eindhoven.

2. Table du Sud

Iets ten zuiden van Eindhoven, in Heeze om precies te zijn, vinden we Table du Sud. Als je op zoek bent naar een handgemaakt meubel, en dan in het bijzonder tafels, kom je hier zeker aan je trekken. Stel van top tot teen jouw favoriete tafel heel gemakkelijk online samen of breng een bezoek aan hun showroom, waar je direct getrakteerd wordt op een fraai uitzicht op de werkplaats.

3. WOONENZO
WOONENZO heeft meerdere winkels verspreid door het land, maar de dichtstbijzijnde is de woonwinkel in Eindhoven. Hier vind je niet alleen een mooie tafel, maar eigenlijk alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor jouw interieur. Waar je dan aan moet denken? Hoekbanken, boxsprings, kledingkasten en stoelen, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Ook voor het inrichten van een complete kinderkamer kun je langskomen.

4. Boila
Dol op de Scandinavische woonstijl? Dan heeft Boila alles wat je zoekt. Het is geen traditioneel design- en meubelbedrijf, maar een bedrijf dat zich laat inspireren door mooie en duurzame materialen. Je kunt een privérondleiding bestellen op hun website of een spontaan bezoek brengen aan de winkel. Leuk om te combineren met een gezellige dag winkelen in Eindhoven centrum. Ze zijn namelijk gevestigd aan de Nieuwe Emmasingel.