Afbeelding
Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… De 4 Seizoenen

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Ruim een half jaar geleden nam Sylvia de Haan het stokje bij bloematelier De 4 Seizoenen over. Inmiddels is er in een half jaar tijd erg veel veranderd. “De winkel wordt steeds mooier”, zo vertelt ze enthousiast. Het assortiment is uitgebreid en ze denken ook na over wat de toekomst gaat brengen.

“We hebben een heel warm onthaal gekregen in Beek en Donk en ontvangen nog dagelijks fijne en enthousiaste reacties op onze vernieuwde winkel”, zo begint Sylvia te vertellen. “We hebben een mooi assortiment kwaliteitsbloemen, boeketten en planten, maar hebben ook speciaal bloemwerk naar wens gemaakt zoals rouw en trouwwerk. Daarnaast is de plantenkas uitgebreider dan voorheen en onze aanvulling op het verse assortiment zoals droog en zijde slaat ook enorm aan. Ook hebben we veel woonaccessoires in ons assortiment om ervoor te zorgen dat het interieur sfeervoller ingericht kan worden. We willen echt een bloemenspeciaalzaak zijn en dat valt in goede aarde.”

Abonnementen
Omdat het bloematelier toekomstbestendig wil zijn wordt er volop gebrainstormd over wat ze allemaal willen gaan doen. Een van die dingen die daaruit voort is gekomen is het bloemenabonnement dat ze nu aanbieden. “Met het bloemenabonnement kunnen klanten zelf kiezen voor welk budget en in welke regelmaat zij bloemen willen ontvangen of cadeau willen geven. De boeketten worden aangesneden en in vazen afgeleverd. Ook voor bedrijven is dit mogelijk. Hoe gemakkelijk kan het zijn?”

“Daarnaast hebben we niet alleen een fysieke bloemenzaak, maar kunnen klanten ook online bij ons bestellen”, gaat Sylvia verder. “Via de webshop www.de4seizoenen.com kunnen wij 24/7 service bieden. De bezorging hiervan is zelfs landelijk mogelijk. We zijn namelijk aangesloten bij Flora NL en hebben daardoor een landelijke dekking met goede bloemenspeciaalzaken. Vaste klanten en bedrijven kunnen kiezen voor een persoonlijk account en zo kunnen wij precies zien wat en wanneer ze iets willen bestellen. Voor bedrijven en verenigingen is het zelfs mogelijk om het eigen logo op het kaartje te vermelden. Dit maakt het boeket nog persoonlijker.”

Advies
Naast de verkoop kan Sylvia met haar team, dat verder nog bestaat uit Jegina en Janneke, ook advies geven. “Klanten komen wel eens bij ons met een foto en hebben dan de vraag wat er in het interieur past qua kleur, bloemen of andere sfeerbepalers. Wij kunnen ze dan advies op maat geven en raden bijvoorbeeld een eyecatcher aan. Met een team van drie vakvrouwen hebben we een dreamteam met ieder haar eigen specialiteiten. We werken met veel passie en vullen elkaar goed aan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.”

Cadeaus in de decembermaand
Met de mooie decembermaand voor de deur gaan ze hun uiterste best doen om iedereen steeds weer te blijven verrassen met verschillende creaties. Uiteraard is er voor ieder wat wils en in ieder budget. “Ook gaat ons assortiment mee met, en onze winkelnaam zegt het eigenlijk al, de vier seizoenen in het jaar. In de wintermaanden hebben we een ander assortiment dan in de zomermaanden. Dat maakt ons vak juist zo mooi! Ook is het leuk om een mooi verpakte bloemenbon cadeau te geven. Voor nu hopen we dat iedereen gezond blijft en zien we jullie graag op het Piet van Thielplein in Beek en Donk. We hopen nog lang van onze winkel en uiteraard van onze klanten te mogen genieten!” Je kunt De 4 Seizoenen volgen op Facebook en Instagram om een leuke indruk te krijgen van de sfeervolle bloemenzaak.