Afbeelding
Foto:

Zo maak je op een slimme manier reclame voor jouw bedrijf

Zakelijk Ingezonden

Wanneer jij op een slimme manier reclame wil maken voor jouw bedrijf, kun je ervoor kiezen om in duurzame tassen te investeren. Door de veelzijdigheid van tassen als geschenk kun je namelijk snel veel extra aandacht creëren. In dit artikel lees je hoe jij op een slimme manier de zichtbaarheid van jouw bedrijf kunt vergroten!

Katoenen tassen
Hoe hoger de naamsbekendheid van jouw bedrijf is, des te groter de bekendheid van jouw bedrijf zal worden in de doelgroep. Nu klanten steeds meer waarde hechten aan duurzaam ondernemen, is het belangrijk om daarop in te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld een katoenen tas laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf erop. Doordat deze tassen normaliter vaker dan één keer gebruikt worden, zijn ze goed voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Kies voor een opvallende kleur of ga voor een look ‘au naturel’ in beige of wit. Wil je een logo én tekst laten bedrukken op de katoenen tas? The sky is the limit! 

Groen & trendy
Als je een winkel runt waar je jouw klanten veel producten meegeeft, kun je overwegen om plastic tassen in te ruilen voor papieren tassen. Wat dacht je daarom van het bedrukken van papieren tassen? Zo kun je als ondernemer laten zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt. Omdat de tassen met jouw bedrijfslogo volop in het straatbeeld te zien zijn, zullen ze de nodige aandacht opleveren. Naast de luxe gelamineerde tassen met een glossy finish kun je voor eenvoud gaan, bijvoorbeeld met papieren tassen van natuurlijk kraft- of eco-papier. Daarbij kun je kiezen uit een logo-opdruk in verschillende kleuren, een full colour bedrukking rondom of alleen een bedrukking aan de binnenzijde.

Goodiebag
Met een goodiebag kun je nieuwe klanten op een unieke manier kennis laten maken met jouw werk. Je kunt deze goodiebags uitdelen aan bezoekers van beurzen en evenementen, zoals openingen en prijsuitreikingen. Daarbij is het de kunst om een goodiebag zo samen te stellen, dat de nieuwe klanten jouw merk gaan herkennen en later naar jouw winkel terug zullen keren. Het is daarom belangrijk om deze musthaves zorgvuldig uit te kiezen, want je wil tenslotte dat zij de items daadwerkelijk gaan gebruiken. Van sjaals en T-shirts tot sleutelhangers: de keuze is groot!