Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Vermeulen Interieurbouw levert al tien jaar droominterieurs

Zakelijk advertorial

Johan Vermeulen doet elke dag wat hij het allerleukste vindt om te doen: houten interieurs ontwerpen en maken. Op 1 juli bestaat zijn bedrijf Vermeulen Interieurbouw tien jaar. Een bijzondere mijlpaal, die hij graag wil delen met de inwoners van Laarbeek.

In 2012 begon Johan in Gemert met zijn bedrijf, maar ook al in de beginjaren had Johan het enorm druk en moest er gezocht worden naar een nieuw onderkomen. In 2015 werd een geschikte locatie gevonden aan de Leekbusweg in Beek en Donk, waar hij kon gaan wonen bij de zaak. Inmiddels is het 2022, de oude hal is gesloopt en daarvoor is teruggekomen een grote moderne bedrijfshal, die zelfvoorzienend is en toekomstbestendig.

Vermeulen Interieurbouw levert maatwerk interieur aan bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een badkamermeubel, winkelbalie of een complete bedrijfsinrichting, alles is mogelijk bij Johan en zijn team. “Het leveren van maatwerk is ons visitekaartje”, vertelt Johan. “Wij werken met SketchUp, een computerprogramma waarmee in 3D wordt getekend. Klanten kunnen dan direct zien hoe hun interieur eruit komt te zien. Ze zien alles direct in de juiste kleuren en afmetingen en kunnen deurtjes en laatjes virtueel opentrekken. We nemen de klant direct mee in hun eigen droominterieur.” 

Voor Johan staat persoonlijke binding met zijn klanten voorop. Hij komt zelf inmeten en houdt direct contact, alles om de klant te helpen aan de verwezenlijking van hun droominterieur. “Wij doen er alles aan om te zorgen dat de klant tevreden is. Ik zeg ook altijd wel: ‘Voor hetzelfde geld kan het namelijk ook goed, kost echt niets meer’.”

Op 1 juli bestaat Vermeulen Interieurbouw tien jaar. “Een mooie mijlpaal. We werken nu met zeven mensen vast in dienst hier. Ik hoef ook niet verder te groeien in personeel. Ik wil die persoonlijke binding houden en gewoon laten weten dat mensen bij Vermeulen Interieurbouw terecht kunnen.” Daarom zal er ter ere van het tienjarig bestaan een open dag zijn op 10 september van 14.00 tot 17.00 uur. “Iedereen kan dan vrijblijvend binnenlopen om eens te komen kijken wat we doen, hoe we het doen. Je bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.”