Vlnr: Janneke, Jegina en Sylvia
Vlnr: Janneke, Jegina en Sylvia Foto: Mark Barten

Bloematelier De 4 Seizoenen blijft gehele zomer open!

Zakelijk advertorial

Bij Bloematelier De 4 Seizoenen vieren ze de zomer met de allermooiste zomerbloemen. De winkel staat er vol mee. Sylvia, Jegina en Janneke maken er dagelijks de allermooiste verse (pluk)boeketten van, zodat je alleen maar even snel hoeft binnen te wippen voor jouw favoriete boeket. Maar ook de webshop draait gewoon door in de vakantietijd. Je kunt heel eenvoudig je bestelling plaatsen via www.de4seizoenen.com. Erg handig als je vanaf je vakantieadres toch nog even een bloemetje wilt versturen! 

Trending: Zijden plukboeketten
“Plukboeketten van zijde zijn momenteel dé trend”, vertelt Janneke. “In onze winkel vind je diverse zijden zomerbloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. Wij stellen met alle zorg en aandacht en naar jouw smaak een zijden boeket voor je samen dat perfect past in je interieur. En als je wilt, kun je zelfs je eigen vaas meenemen, zodat wij er een mooi geheel van kunnen maken.”

Stel jouw ultieme zomerboeket samen
“De zomer is één van de mooiste bloemseizoenen van het jaar”, vindt Jegina. “De Allium, Delphinum, Zonnebloemen en Eremures zijn nu op hun allermooist en kleuren prachtig in onze plukboeketten. We helpen onze klanten graag bij het samenstellen van hun ultieme zomerboeket. Loop eens vrijblijvend binnen en laat je verrassen.”

Actie voor zakelijke klanten: Gratis boeket t.w.v. € 20,-.
Wist je dat Bloematelier De 4 Seizoenen ook volop aan de weg timmert op de zakelijke markt? Eigenaresse Sylvia de Haan legt uit hoe het werkt: “Wij bedienen een groot gebied (Laarbeek, Gemert, Helmond) zelf om een goede kwaliteit te kunnen garanderen maar bestellen kan uiteraard landelijk. Klanten kunnen via een eenvoudig bestelsysteem (Flora.nl) bloemen bij ons bestellen en wij regelen de rest. Ben je nog geen klant en wil je met ons systeem kennismaken? Vraag dan nu een gratis account aan en haal het eerste boeket ter waarde van € 20,- gratis op in onze winkel!”

Wij wensen iedereen een 
bloem- en kleurrijke zomer toe!

Openingstijden:        
Di t/m Vrij 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur