Dirk en Sjef (m) met een groot deel van hun team
Dirk en Sjef (m) met een groot deel van hun team Foto: Mark Barten

Nieuwe ‘oude’ gezichten aan het roer bij Bavaria Brouwerijcafé

Zakelijk advertorial

Lieshout - Is jou iets opgevallen bij je bezoek aan het Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout? Waarschijnlijk niet. Je genoot er van de gastvrijheid, gezelligheid en de lekkere biertjes zoals je dat altijd doet.

Achter de schermen is er wel wat veranderd. Na negen jaar zijn eigenaressen Anja en Marjan Corsten afgezwaaid. Sjef van de Wijdeven en Dirk Schakenraad zijn de nieuwe uitbaters. Alhoewel nieuw niet helemaal het goede woord is. Sjef en Dirk zijn jarenlang vertrouwde gezichten geweest in het team van Bavaria Brouwerijcafé. “Dirk en ik zijn al twintig jaar vrienden. Vroeger hebben we het er al wel eens over gehad, om samen een zaak te runnen. Nu deed de kans zich voor om hier in te stappen”, vertelt Sjef. “80 procent van wat er gebeurt in het bedrijf dat konden we al. Nu leren we die laatste 20 procent kennen. Daarnaast weten we welke kansen er liggen, we hebben enorm veel zin in deze uitdaging.”

Op zondag weer open
Vanaf 1 juli zijn Sjef en Dirk de nieuwe ‘oude’ gezichten van het Bavaria Brouwerijcafé. “Vanuit het dorp hebben we enorm leuke reacties gekregen, ook van onze collega`s en vanuit Royal Swinkels Family Brewers.” De grootste verandering die direct te merken zal zijn, is dat het Brouwerijcafé ook weer op zondag de deuren opent. Een jaar geleden noopte personeelstekort tot de beslissing om op zondag dicht te gaan. Sjef en Dirk draaien dit nu terug. “Wij vinden het belangrijk om op zondag open te zijn. Zeker ook voor de lokale functie die het café heeft voor de inwoners van Laarbeek. Die kunnen op deze dag ook weer hier terecht.”

Dat de zondag weer een vaste dag wordt bij het Brouwerijcafé wil niet zeggen dat het personeelstekort is opgelost. “Ons team bestaat uit meer dan 50 mensen waar we ontzettend blij mee zijn. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers. Zeker in de keuken kunnen we nog mensen gebruiken. Een goede kok is meer dan welkom. In de keuken liggen voor een zelfstandig werkende kok enorm mooie uitdagingen in het verschiet met gunstige werktijden.”

Of het nu gaat om vergaderingen, bedrijfsbijeenkomsten, teamuitjes, een vriendenuitstap, bruiloft of familiedag, Dirk en Sjef staan met het team van Bavaria Brouwerijcafé voor iedereen klaar. “Daarnaast kunnen wij ook op locaties evenementen verzorgen. Dit kan van een kleine barbecue tot een groot personeelsfeest.”

Wil je weten wat Dirk en Sjef voor jou kunnen betekenen, neem dan even vrijblijvend contact op.