Mark Barten, Rob Vlemmings, Karel van Deurzen en Marcel Bosmans
Mark Barten, Rob Vlemmings, Karel van Deurzen en Marcel Bosmans Foto: DeMooiLaarbeekKrant

GoedeMorgen Media en Gemert Media bundelen krachten: ‘Een sterke lokale mediapartner’

Zakelijk

GoedeMorgen Media en Gemert Media gaan samen de toekomst in. Daarmee is een goede, lokale nieuws- en informatievoorziening, ook op langere termijn, geborgd. Ook blijven bedrijven en verenigingen verzekerd van een podium met een hoog effectief bereik, huis-aan-huis en online via meerdere mediakanalen. Door de krachtenbundeling kunnen ondernemers en organisaties in de regio nog breder ontzorgd worden op het gebied van reclame, communicatie en marketing. 

Laarbeek - Voor de lezer van DeMooiLaarbeekKrant, Gemerts Nieuwsblad, Weekblad De Brug en De Rosbode zal er niet veel veranderen. “We geloven in de eigen identiteiten van onze nieuwsbladen en zullen deze op eenzelfde manier voortzetten. Dat betekent inhoudelijk sterke producten, zodat de boodschap gelezen wordt. Offline en online blijven we in tekst, beeld en geluid de verbinding zoeken. Met onze nieuwsbladen, magazines, nieuwsportals en social-mediakanalen kunnen we de gemeenschap in de volle breedte bereiken. Samen sterker voor en door inwoners en ondernemers blijft daarbij het uitgangspunt. We blijven bouwen op de kracht van lokaal en ons stapsgewijs verder ontwikkelen om toekomstbestendig te zijn. Een van de innovaties waar we aan werken is een nieuwsapp voor onze titels”, zegt Karel van Deurzen (GoedeMorgen Media).

GoedeMorgen Media en Gemert Media maken daarnaast het verschil met producten en diensten op maat. Magazines en themaspecials als BV Magazine, Laarbeek Onderneemt, Beleef, Heerlijck Wonen, Heerlijck Vrij en Hét Grote Decemberboek zijn daar voorbeelden van. GoedeMorgen Reclame & Communicatie is hét fullservice reclamebureau om de communicatie en marketing van bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. “Ook met het inrichten van websites en het verzorgen van drukwerk -inclusief opmaak- geven we gezamenlijk ons visitekaartje af”, geeft Rob Vlemmings (Gemert Media) aan. 

GoedeMorgen Media is het bedrijf achter DeMooiLaarbeekKrant. Gemert Media is uitgever van het Gemerts Nieuwsblad, Weekblad De Brug en De Rosbode. Beide organisaties zijn geworteld in de samenleving: Gemert Media in Gemert-Bakel, Boekel en Sint-Michielsgestel en GoedeMorgen Media in Laarbeek. Grondleggers Mark Barten en Karel van Deurzen (GoedeMorgen Media en Marcel Bosmans en Rob Vlemmings (Gemert-Media) komen uit het gebied zelf en weten wat er lokaal speelt.

“Sinds Gemert Media gestart is, is er een goede, sterke en inmiddels jarenlange samenwerking ontstaan tussen beide bedrijven”, legt Karel van Deurzen uit. “We opereren beiden hyperlokaal, hebben enorm veel overeenkomsten en delen dezelfde toekomstvisie”, vult Rob Vlemmings aan. “We hebben daarom besloten onze expertises te bundelen en figuurlijk onder één dak verder te gaan”, vervolgt Mark Barten. “We zijn overtuigd van onze gezamenlijke slagkracht, het delen van elkaars kennis en ervaring en kiezen met deze stap voor een waarborging van onze bedrijven richting de toekomst, die we samen erg positief tegemoetzien”, aldus Marcel Bosmans.

GoedeMorgen Media (Laarbeek) en Gemert Media (Gemert-Bakel) maken vanaf 2023 deel uit van één overkoepelende organisatie. Die wordt aangestuurd door eigenaars Rob Vlemmings, Marcel Bosmans, Karel van Deurzen en Mark Barten. Zij worden ondersteund door een vast team van medewerkers en freelancers, afkomstig uit de regio.