Afbeelding
Foto:

‘Goede balans tussen werk en privé? Loop gerust eens met de Wijkzorg mee’

Zakelijk advertorial

Heb je altijd al eens willen kennis maken met andere doelgroepen en werkplekken? Meer inspraak in waar, wanneer en hoeveel uren jij wilt werken? Wil je maar een paar uurtjes werken omdat je een gezin hebt, of omdat dat het beste combineert met je privéleven? Of ben je juist op zoek naar veel afwisseling en uitdaging? Dan ben jij degene die we zoeken voor onze flexpool Wijkzorg!

Wat ga je doen?
Je verzorgt en begeleidt cliënten thuis in hun eigen omgeving met de algemeen dagelijkse levensbehoeften (ADL) en verricht verpleegtechnische handelingen op basis van de afspraken in het elektronisch cliënten dossier (ECD). Je hebt oog en oor voor het welzijn van de cliënt en draagt de visie van Savant uit; kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel bij jou. Jij bent samen met je flex-collega’s zeer belangrijk voor de organisatie!

Hoe werkt het?

Je ontvangt de openstaande diensten die er zijn vanwege ziekte, vakantie of een openstaande vacature en je bepaalt zelf op welke diensten je inschrijft. Je kunt zelfs een maand vooruit je diensten inplannen. Wil je graag langere tijd binnen een wijkteam werkzaam zijn is dat uiteraard ook bespreekbaar.

Je bent een student in opleiding, een verzorgende IG of een verpleegkundige. Maar je bent vooral leergierig en nieuwsgierig. Je bent enthousiast, pro actief, integer en klantgericht. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt zelfstandig werken en houdt van de afwisseling van werken in de wijk.

We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden! Neem contact op via flexpoolwijkzorg@savant-zorg.nl of 0492-572031.

Waarom zou je in de flexpool wijkzorg willen werken?
• De mogelijkheid om binnen onze organisatie rond te kijken en werkervaring op te doen binnen verschillende doelgroepen en werkgebieden;
• Flexibiliteit en vrijheid in het aantal uren dat je werkt, maar een vast aantal uren per week is ook zeker mogelijk;
• Bevlogen collega’s die het welzijn van de cliënt op de eerste plaats hebben staan;
• De kans om jezelf te ontwikkelen via scholing (denk bijvoorbeeld aan trainingen en workshops in het kader van persoonlijke ontwikkeling of om duurzaam inzetbaar te blijven);
• Daarnaast bieden we e-learning om je bekwaamheden actueel te houden.
• Professionele begeleiding vanuit een open, dynamische en klantgerichte organisatie.
--> we zijn bezig met een pilot met diensten die later beginnen voor een nog betere balans tussen werk en privé.

Afbeelding
Afbeelding