Het is wel duidelijk dat Kim en Mercedes genieten van de feestelijkheden
Het is wel duidelijk dat Kim en Mercedes genieten van de feestelijkheden

10 Jaar Gasterij Buitengewoon Smakelijk

Zakelijk

Beek en Donk - Dagbesteding Gasterij Buitengewoon Smakelijk vierde afgelopen zondag een geweldig feest omdat ze 10 jaar bestonden. In de lunchroom middenin Lifestyle Center Laarbeek ontmoetten een kleine honderd gasten elkaar. Dit is de plek waar de buitengewone medewerkers van deze kleinschalige dagbesteding zich helemaal thuis voelen, hier zijn ze wekelijks een of meerdere dagen aan het werk. Maar op deze zondag waren ze er niet om te werken, maar om te feesten.

Koen, Thijs, Kim, Mercedes, Tijs, Gijs en Collin hebben er al wekenlang naar uitgekeken. En zelf natuurlijk meegeholpen met alle voorbereidingen. Zelf de gastenlijst samenstellen: familieleden, vrienden, huisgenoten en ex-medewerkers. En de burgemeester mag ook komen. Dan uitnodigingen maken, tekenen, enveloppen schrijven en bezorgen, op de post doen of persoonlijk afgeven. Slingers maken om de feestplek te versieren, ballonnen ophangen. En, niet onbelangrijk, de voorbereidingen in de keuken: meehelpen om de heerlijkste feestgerechtjes klaar te maken.

En dan is het zondag 2 april, de zon schijnt uitbundig de lunchroom binnen, de gasten zijn ontvangen met heerlijke kleurrijke zoete hapjes, iedereen heeft een drankje naar wens en elke medewerker staat te glunderen met een prachtige oorkonde in de hand voor hun buitengewone inzet. Ook de begeleiding wordt nog in de bloemetjes gezet en dan is het tijd voor vrolijke muziek, verzorgd door DJ TommiX. Wat wil je nog meer? Nou… dansen natuurlijk! Met z’n allen! Of zélf in de spotlight staan. Dus er is ook nog aandacht voor solo-dansers, -zangers, een indrukwekkend gitaaroptreden en een klinkende trompetsolo.

Nu het feest achter de rug is, gaat het team van Buitengewoon Smakelijk weer over tot de orde van de dag. Weer lekker bezig zijn met dat waar ze al 10 jaar goed in zijn: de heerlijkste lunchgerechten bereiden. Voor bezorging bij u thuis, bij u op de zaak of uiteraard voor in de lunchroom op Parklaan 6. Kent u Gasterij Buitengewoon Smakelijk nog niet? Kijk eens op de website: www.buitengewoonsmakelijk.nl.