Afbeelding
Foto: DeMooiLaarbeekKrant

40-jarige HEVU Tools pakt groots uit

Zakelijk advertorial

Wie jarig is, trakteert. Dat vinden ze ook bij HEVU Tools. Om het 40-jarig bestaan van het bedrijf te vieren, wordt op zaterdag 24 juni een spectaculaire open dag georganiseerd. Een dag met mooie acties, demonstraties, kortingen en prijzen die je kunt winnen.

HEVU Tools is 40 jaar geleden klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een detail- en groothandel in gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, agrarische producten en nog veel en veel meer. Zowel de zakelijke klant als particuliere klanten vinden wat ze zoeken bij HEVU Tools 

Eigenaar Peter van den Heuvel begon in 1983 om op zaterdag langs de boeren te gaan. Eerst deed hij dit met een Volkswagen Transporter en later met een SRV wagen. Daarmee verkocht hij schoppen, bezems, bevestigingsmaterialen en gereedschap. Vanaf 1989 nam de klandizie zo’n vlucht dat hij zich volledig ging richten op zijn eigen bedrijf en vanaf 1991 werd er thuis een winkel ingericht waar klanten terecht konden. 

HEVU Tools is een hecht familiebedrijf. Door het enorme succes kregen Peter en zijn vrouw Lia het drukker en drukker. In 2010 kwam schoonzoon Gerben in de zaak in 2016 gevolgd door zoon Joey. De kleine winkel aan huis werd in 2017 ingeruild voor een grote locatie op bedrijventerrein Beekerheide in Beek en Donk en daar bouwt HEVU Tools verder aan een mooie toekomst, samen met zoon Danny en schoonzoon Koen die inmiddels ook in de zaak zijn gekomen. 

Uitbreiding op uitbreiding volgt en nu schrijven we 2023. Duizenden klanten uit de hele regio weten inmiddels de weg naar HEVU Tools te vinden. “Dat komt onder meer door onze ruime openingstijden, maar zeker ook door de laagdrempeligheid bij ons. Iedereen is welkom en de koffie staat altijd klaar”, vertelt Joey. “En natuurlijk de voor HEVU kenmerkende snoeppot voor jong en oud.” Van maandag tot vrijdag is HEVU Tools geopend van 07.30 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Om het succes van 40 jaar HEVU Tools te vieren wordt zaterdag groots uitgepakt. Leveranciers FLEX, Jepson, HiKoki, Futech, Matador, Klingspor, AGP, QZ en Silvermate geven demonstraties. Er zijn mooie aanbiedingen en leuke prijzen te winnen. Ook voor de kleine kinderen is er van alles te beleven.

En zoals je altijd gewend bent: Peter, Lia, Gerben, Joey, Koen en Danny heten je van harte welkom. Voor en hapje en een drankje wordt gezorgd.