Wilmi Janssen en Marleen Bouw
Wilmi Janssen en Marleen Bouw

Zùlekker… dasnietedoen

Zakelijk advertorial

Aarle-Rixtel - Deze kop klinkt veelbelovend, we gaan ’s kijken wat ze dan allemaal doen… Zùlekker is een nieuwe delicatessenwinkel in Aarle-Rixtel aan de Dorpsstraat 25. De twee eigenaressen luisteren naar Wilmi Janssen en Marleen Bouw; ze praten vol passie en trots over de kazen die ze in hun assortiment voeren. 

Van kazen, noten, wijnen, chocolade, salades etcetera. De eigen ‘Zùlekker kazen’ hebben het Cono label, wat staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Net als de lijn Boerenkazen, deze worden gemaakt op de boerderij volgens een recept wat overgedragen wordt van vader op zoon; de zogenaamde erfgoedstelling. De vraag naar biologische kazen neemt steeds meer toe, daarom wordt dit assortiment bijna wekelijks uitgebreid.

Borrelt het al?
De Zùlekker borrelplank begint al een begrip te worden. In overleg met de klant wordt deze samengesteld. De borrelplank bevat onder andere luxe vleeswaren, diverse kazen, huisgemaakte salades, olijven, etcetera. U krijgt de rijk gevulde borrelbak -is het eigenlijk- mee en levert hem dan later weer een keer in.

Voor fijnproevers
Laarbeek heeft met Zùlekker een kaaswinkel voor fijnproevers. Of het nu gaat over de juiste wijn/kaas combinatie of een heerlijke kaasfondue. De kaasfondue wordt overigens afgestemd op uw persoonlijke smaak; van zacht tot sterk en van gekruid tot pittig.

Zùlekker broodjes
De heerlijke broodjes zijn rijk belegd en vers gemaakt met huisgemaakte salades en sauzen. De broodjes worden gebakken door Bakkerij van Brug. De vleeswaren komen van Slagerij Hegeman, beiden een begrip in de omgeving. Een mooie samenwerking tussen deze drie buren.

Kadopakketten
Wanneer u op zoek bent naar een kado is het leuk dat u iets persoonlijks kunt geven en dat het feestelijk wordt ingepakt. Ook voor zakelijke klanten bieden ze de mogelijkheid om relatiegeschenken en straks ook de kerstpakketten op maat samen te stellen. Tevens heeft Zùlekker diverse kadobonnen.

Thuiskomen
Zùlekker staat voor: zo… lekker, maar vaak komt een ‘boodschap’ beter binnen in het dialect. De emotie is ‘groter’, het is ‘eigen’ en vertrouwd, dat moet je proeven: da moete pruuve. De zaak is smaakvol ingericht en er hangt een prettige sfeer. Zùlekker wil ook onder andere een aantal streekproducten bieden zoals een lokaal biertje, versgebrande noten en toekomstige producten naast het huidige assortiment. Kortom… Zùlekker, dasnietedoen… zij denken dat het héél goed te doen is bij Zùlekker.

Zùlekker start direct met een zomeractie, waarbij je een Borreltasje voor €12,50 ontvangt (Zie knipactie in DeMooiLaarbeekKrant).