Rogier van Sambeek (l) en Paul Sneijers (r)
Rogier van Sambeek (l) en Paul Sneijers (r) Foto: Joost Duppen

Rogier van Sambeek nieuwe voorzitter VIER

Zakelijk

Laarbeek - Rogier van Sambeek is de nieuwe voorzitter van VIER. Hij volgt Paul Sneijers op die de afgelopen jaren voorzitter was van de ondernemersvereniging. Bij de afgelopen zomerbarbecue was de officiële overdracht van de voorzittershamer.

VIER is de grootste onafhankelijke ondernemersvereniging van Laarbeek, waar inmiddels een kleine 200 ondernemers bij zijn aangesloten. En steeds meer Laarbeekse ondernemers weten de weg naar VIER te vinden. Door het jaar heen worden er bijeenkomsten georganiseerd, onder meer bedrijfsbezoeken, waar ondernemers elkaar ontmoeten en kunnen netwerken. Tevens is VIER ook een klankbordgroep voor onder andere de gemeente.

De afgelopen jaren was Paul Sneijers (mede-eigenaar van Sneijersplant in Beek en Donk) de voorganger van deze ondernemersvereniging. Op de traditionele zomerbarbecue droeg hij het stokje over aan Rogier van Sambeek. Van Sambeek is eigenaar van Kanters Special Products in Lieshout. De zomerbarbecue werd dit jaar georganiseerd bij de Brabantse Kluis en was met zo’n 140 ondernemers en partners enorm druk bezocht. 

Wil jij je als Laarbeekse ondernemer ook aansluiten bij VIER en regelmatig mede-ondernemers op een ongedwongen manier treffen, netwerken en gewoon even gezellig elkaar ontmoeten? Kijk dan op vierlaarbeek.nl