Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kwizut 2016: een nieuw team, maar een vertrouwde quiz!

Beek en Donk - De vijfde editie van Kwizut was een groot succes met een werkelijk fantastisch afsluitend feest. Voor de organisatie van Kwizut 2016 een uitdaging om de deelnemende teams op 29 december aanstaande weer te verrassen. Een enthousiast bestuur met nieuwe aanwas, bestaande uit Cindy Verbakel, Peggy van Alem, Co Verhoeven, Ron van der Rijt en Geert Heesakkers zijn druk in de weer om vragen en opdrachten samen te stellen voor alle deelnemers.

Onderwerpen geschikt voor alle doelgroepen, van jong tot oud, theoretisch of praktisch onderlegd. De organisatie wil iedereen aan hun trekken laten komen op deze avond en vragen de deelnemers ook dit jaar weer om diverse opdrachten uit te voeren, kennis los te laten op vraagstukken, d'n Hort op te gaan en de geheime opdracht te volbrengen. Voldoende ingrediƫnten om u als team te meten aan de andere deelnemers.

De inschrijving start in de nacht van zondag 11 op maandag 12 september. U leest hier meer over binnenkort in De MooiLaarbeekKrant, op www.kwizut.nl en op de Facebook-pagina www.facebook.com/kwizut.beekendonk.