Afbeelding
Foto: ingezonden

Vooroverleg bij De Werkgroep

Laarbeek - Op donderdag 8 september 2016 is de eerste vergadering van de gemeenteraad weer gepland. De raadsleden kunnen er na de vakantie weer fris tegenaan.

Bij deze vergadering komt aan de orde, de evaluatie huishoudelijke hulp toelage 2015, het aangepaste bestemmingsplan kom Lieshout voor het perceel De Stater 18 te Lieshout, de financiële eindrapportage van de voorzieningenclusters en de Businesscase Peel samenwerking 2016. Graag wil De Werkgroep met u over deze zaken spreken bij het vooroverleg op maandag 5 september 2016 bij de Dreef in Aarle Rixtel. De koffie staat om 20.15 uur klaar. Dus wilt u meepraten met de gemeentepolitiek, kom naar de voorbespreking en laat daar uw stem horen.

Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan maar wilt u toch aangeven hoe u erover denkt dan kunt u contact opnemen met een van de commissie- of raadsleden. U kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl of bellen met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel 0499-422017 of via de mail info@dewerkgroep.nl.


Voorbespreking Algemeen Belang Laarbeek

Beek en Donk - Lokale politieke partij Algemeen Belang Laarbeek houdt op maandag 5 september haar voorbespreking voor de komende raadsvergaderingen. De voorbespreking vindt plaats op de Kapelstraat 34 in Beek en Donk.

Alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek zijn welkom, om zodoende de raadsleden de juiste boodschap mee te geven, welke ze uitvoerig in de komende raadsvergadering bespreken. Wie een of meerdere punten wil bespreken voor de raadsvergadering van 8 september, kan dit op 5 september samen met de fractieleden, onze wethouder, bestuur en ABL-leden doen. Iedereen is van harte welkom.

De aanvang van deze avond is om 20.00 uur. De complete agendapunten staan op www.laarbeek.nl onder stukken van de Raadsvergadering. De koffie staat klaar!


PNL houdt openbare voorbespreking

Aarle-Rixtel - Lokale politieke partij PNL houdt komende maandag 5 september haar openbare voorbespreking ter voorbereiding op de raadsvergadering van donderdag 8 september. Iedereen is bij deze voorbespreking van harte welkom.

Op deze voorbespreking komen de punten aan de orde zoals die op de agenda staan, zoals de evaluatie Huishoudelijke Hulp Toelage, aanpassen bestemmingsplan Kom Lieshout mbt De Stater 18, Financiële eindrapportage Voorzieningenclusters en de Businesscase Peelsamenwerking 2016. De volledige agenda met alle stukken staat op de website van de gemeente of de iBabs-app.

PNL nodigt de inwoners van harte uit om met hen mee te praten over de agendapunten, maar ook over andere zaken. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in De Dreef in Aarle-Rixtel. De koffie en thee staan klaar! Meer info: www.pnllaarbeek.nl.


Afbeelding
Afbeelding