Verrassend begin 'Onderonsjes'

Boerdonk - Het is nog een verrassing wie er als gast aanwezig zal zijn bij de start van het nieuwe seizoen van de Onderonsjes in Boerdonk.

Vanaf 5 september staan elke eerste maandag van de maand de deuren van Den Hazenpot van 10.00 tot 11.00 uur open voor degenen die graag deelnemen aan een goed gesprek onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Vaak is er een gast die komt vertellen over zijn werk of zijn liefhebberij. Als er geen gast is, gaan de twee aanwezige vrijwilligers in gesprek met de bezoekers. Zowel het grote wereldnieuws als een kleine gebeurtenis in Boerdonk kunnen aanleiding zijn voor een boeiend gesprek. Hoe dan ook, het eerste Onderonsje na de vakantie belooft interessant te worden.


Liedertafel in Den Hazenpot

Boerdonk - Nu de zomervakantie voorbij is, wordt er weer gestart met de liedertafel. Vanaf september tot en met april zingen ze iedere eerste woensdag van de maand van 20.00 tot 22.00 uur in Den Hazenpot te Boerdonk.

Dit doen ze onder leiding van een accordeonist. Heb je zin om mee te zingen, dan ben je van harte welkom op woensdag 6 september. Voor meer info; Dina Penninx (tel. 0492-461231) of Clementine Verhoeven (tel. 0492-463668).


Zumbalessen weer van start

Boerdonk - Werken aan conditie en spierkracht? Gooi je graag de heupen los en hou je van salsa? Dan is zumba echt iets voor jou! Zumba is dansen op de lekkerste latin muziek terwijl je tegelijkertijd aan het sporten bent. Het plezier staat hierbij voorop.

Een enthousiaste groep leden van Vrouwen van Nu Boerdonk is ondertussen alweer een aantal jaren bezig met zumba dansen. Op dinsdagavond 6 september starten de zumbalessen weer onder leiding van Erica Nies. Iedere les duurt van 20.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in gemeenschapshuis den Hazenpot. Voor geïnteresseerden is het dit jaar mogelijk kennis te maken met de sport door vrijblijvend deel te nemen aan drie gratis proeflessen.

Heb je interesse om mee te komen dansen, dan kan dit als je lid bent of wordt van Vrouwen van Nu Boerdonk. Mail voor meer info naar vrouwenvannu.boerdonk@gmail.nl of bel naar Annemarie van den Tillaar, 0413-213413.