Afbeelding
Foto:

Spreekuren woCom veranderd

Omdat de bezoekersaantallen teruglopen, houden we na de zomervakantie nog één keer in de week spreekuur in Laarbeek. Elke donderdag van 13.30 en tot 15.30 uur.

Het spreekuur wordt niet meer gehouden in Beek en Donk, maar in het Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout. Sinds kort heeft woCom de beschikking over een eigen ruimte in het Dorpshuis , waar we onze huurders optimaal kunnen ontvangen.

Wij kiezen ervoor om dichtbij de klant te staan en willen het persoonlijk contact bevorderen. Hoe doen we dat? Door de tijd die we in spreekuren steken, gedeeltelijk of geheel te vervangen door huisbezoeken. Klanten die ons graag persoonlijk willen spreken, maar niet de mogelijkheid hebben om naar kantoor of naar het spreekuur te komen, kunnen met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak. Dat kan bij u thuis of op een andere locatie.

We vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn in de wijk. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers Leefbaarheid vaker in de wijken aanwezig zijn. Zij zijn herkenbaar aan de auto met het woCom-logo en de bedrijfskleding. Spreek hen gerust aan.

Spreekuur in Lieshout, Dorpshuis, Grotenhof 2. Elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur vanaf 8 september.