Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kom dansen in de Waterpoort!

Beek en Donk - Na een welverdiende vakantie gaan we dinsdag 6 september aanstaande weer starten met onze dansmiddagen in de Waterpoort. Om de 2 weken zal in de ontmoetingsruimte van de Waterpoort deze dansmiddag georganiseerd worden.

Onder leiding van onze DJ Arie Wagelmans zullen verschillende gezelschapsdansen voorbij gaan komen zoals de Wals, Sirtaki, Cumbia, Tango en een Swing. Iedereen is welkom, men heeft geen partner nodig. De middagen zijn goed voor lijf en leden en houden je jong!

De dansmiddag op 6 september begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij ViERBINDEN Machteld Hoebergen, mhoebergen@vierbinden.nl of 06-45203227.

Zegt het voort, op naar de Waterpoort!


Menu september wijkrestaurant De Laarbikker

Beek en Donk - Na een welverdiende vakantie staan vanaf 7 september onze vrijwilligers van 'De Laarbikker' weer klaar voor u.

Elke week op woensdag en donderdag is in de ontmoetingsruimte van de Waterpoort ons wijkrestaurant 'De Laarbikker' geopend. Het restaurant is geopend vanaf 18.00 uur. In een prachtige keuken bereiden onze vaste vrijwilligers een heerlijk drie gangen menu voor u. En dit alles natuurlijk weer voor een heel aantrekkelijke prijs van €7,60. Er kunnen maximaal 20 mensen aan deelnemen. Onderstaand ziet u het menu voor de maand september. Indien iemand wil komen eten moet dit aangemeld worden maandag vóór 12.00 uur bij de administratie van ViERBINDEN (0492-328800) of via een mail naar stichting@vierbinden.nl Op de website, www.vierbinden.nl kunt u bovenstaande informatie en het menu voor de maand september ook vinden.

Menu voor de maand september:

7 september: Heldere bouillonsoep, Kipragout met rijst en boontjes, Bananensplit. 8 september: Gevuld ei met ansjovis, Chili con carne met ananas, Vanilleyoghurt. 14 september: Gevulde tomaat, Gebakken visje met aardappelpuree en spinazie, Vanille-ijs met slagroom. 15 september: Kippensoep, macaroni bolognaise, ijs met vruchten. 21 september:Bloemkoolsoep, Varkensfiletlapje met aardappeltjes en snijbonen, IJs met fruit.22 september: Chinese tomatensoep, Nasi met kip en pindasaus, Stracciatella ijs met slagroom. 28 september: Beenhamsalade, Varkenshaasje met gebakken aardappeltjes en witlof ham/kaas, Yoghurt met fruit. 29 september: Champignonsoep, Stoofvlees met friet en gemengde groenten, Soesjes met chocoladesaus.

Alle menu's worden geserveerd met stokbrood met kruidenboter en verse salade. Dus heeft u eens geen zin om te koken of wilt u eens gezellig samen met anderen eten meld u dan aan voor een van onze gezellige avonden.