Hiphoptalent ook uit Beek en Donk
Hiphoptalent ook uit Beek en Donk Foto:

Ben jij op zoek naar een stoere uitdaging?

Cursussen breakdance, hiphop en musical

Beek en Donk/Gemert - Vakantie voorbij en tijd om na te denken over je vrije tijds besteding. Wat ga je doen na schooltijd of na je werk? Er zijn verschillende mogelijkheden die in de maand september allemaal van start gaan.

Ben jij een jongen (of meisje). En wil jij stoer dansen? Dan is Breakdance iets voor jou. Je ziet het heel veel op televisie. Bij So You Think You Can Dance, Everybody Dance, noem maar op. Hip Hop, Breakdance, B-Boys. Allemaal stoere moves uitgevoerd door coole boys en girls. En jij kunt hier binnenkort mee starten. Manders Dance Factory gaat in Beek en Donk én Gemert een cursus breakdance starten.

Musical les start in Gemert en nu ook in Beek en Donk. Dit is voor kinderen en tieners die graag toneel willen spelen, zingen én dansen. Dus een combinatie van 3 dingen. Een leuke uitdaging voor personen die graag op het toneel staan. Bij Manders werken ze naar een echte musical uitvoering toe. Afgelopen seizoen brachten de leerlingen musical 'Annie' op toneel. De toeschouwers waren zeer verrast. Het was een super optreden.

Hiphop is ook hélemaal van deze tijd. Vanaf 6 jaar kun je al gaan hiphoppen. Op vrijdag 16 september beginnen bij basisschool het 'Klokhuis' weer nieuwe cursussen hiphop. Er is een groep Mini Kids voor 6-8 jarigen. Voor 9-12 jarigen de Hiphop Kids en vanaf 13 jaar zijn het Hiphop Teens. Kom gerust een gratis proefles meedoen! Manders Dance Factory is er klaar voor. Info: www.mandersgemert.nl of bel naar 06-20882266.