Afbeelding
Joost Duppen

Jungle got Talent tijdens KVW Mariahout

Redacteur: Marie-Christine van Lieshout

Fotograaf: Joost Duppen

Mariahout - In de jungle van Mariahout zetten alle dieren hun beste beentje voor om een geweldig optreden te verzorgen. De woensdagmiddag van de kindervakantieweek werd door kinderen en leiding samen creatief ingevuld.

Fantasie
Je zult 's morgens te horen krijgen dat je 's middags op het podium moet staan. De 21 deelnemende groepen van kindervakantieweek Mariahout namen deze uitdaging aan. En zo kreeg een jury met Mees Joost, Mario van Dinther en Marie-Christine van Lieshout de belangrijke taak om de kinderen te beoordelen. In fantasierijke creaties beklommen velen het podium. Er werd gedanst, gezongen en er werden zelfbedachte toneelstukken opgevoerd.

Boeiende warme middag
Ondanks de warme middag bleven de kinderen geboeid zitten en zagen hoe het muziekstuk 'In the jungle' en het creatieve en spontane optreden van Greta Vonk in de prijzen vielen. Heiko van Berlo praatte de show vlot aan elkaar. Het deuntje 'Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar de olifant…' kwam regelmatig terug en werd door het publiek luidkeels meegezongen. In de schaduw beleefden toegestroomde papa's en mama's, opa's en oma's, alle andere belangstellenden en natuurlijk de kinderen een gezellige middag.


Hartelijk dank!

Op donderdag 1 september werd ik door een voertuig met aanhangwagen aangereden. Ik ben gevallen en iemand heeft mij met de auto naar het Medisch Centrum gebracht. Daar was geen arts aanwezig. Toen ben ik teruggebracht naar het Heuvelplein in Beek en Donk waar het ongeval gebeurd is. Twee dames hebben mij lopend naar huis gebracht. Van dit alles heb ik niets meegekregen. In het ziekenhuis ben ik vervolgens nog 6,5 uur geweest.

Via deze weg wil ik iedereen die mij geholpen heeft, heel hartelijk danken. Voor mij blijft het onduidelijk wat er nou precies gebeurd is. Ik zou het fijn vinden als mensen die dit gezien hebben of mij geholpen hebben, contact met mij opnemen. Dit kan via mijn dochter Karin van Meelis (tel. 06-41888014). Nogmaals hartelijk dank!

Met vriendelijke groet, Lies van Meelis - Winkelmolen


Optreden 'De Heemkjes'

Aarle-Rixtel - Op vrijdag 30 september treedt het koor: 'De Heemkjes' op in de ontmoetingsruimte van Zonnetij.

Het concert vangt aan om 14.30 uur en zal tot 16.00 uur duren. Het koor is een onderdeel van de Heemkunde club en zij brengen gezellige brabantse meezingliedjes ten gehore waaronder ook liedjes specifiek uit de regio Laarbeek. Entree is gratis en u bent van harte welkom.