Afbeelding

Wie weet wie dit zijn?

Weet jij het antwoord? Laat het weten aan de redactie van MooiLaarbeek. Dit kan per mail via prijsvraag@mooilaarbeek.nl. Wie weet, is jouw antwoord hier volgende week te lezen!

Op de foto van vorige week kwamen onder andere deze reacties binnen:

De jongens op de foto zijn Gerrie van Rossum, Tinie van Hoof, mijn broer Harrie Vereijken en buurman Hans van de Heuvel. Deze stoeren mannen waren met hun brommers en tentje op vakantie in Belgiƫ.

Groeten, Jeanne van de Sande

Met de Zundapp op vakantie in Blankenberge, met de pier op de achtergrond. Op de foto staan van links naar rechts Gerry van Rossum, Tiny van Hoof, mijn broer Harry Vereijken en Hans van de Heuvel.

Groetjes, Henk Vereijken

De foto die deze week in de krant staat is heel herkenbaar voor mijn man. Links op de foto is Gerrie van Rossum daarnaast Tiny van Hoof, Harrie Vereijken en rechts op de foto Hans van den Heuvel. Deze foto zal ongeveer 44 jaar geleden gemaakt zijn. Vier vrienden uit Mariahout gingen op vakantie met de bromfiets naar Blankenberge in Belgiƫ. Wat een ervaring; 'De bende van ellende van Mariahout op 17-jarige leeftijd met z'n allen op zoek naar het avontuur in het buitenland.

Groetjes, Sylvia van Rossum

Afbeelding