Afbeelding
Foto:

Illusionistenduo Rob en Emiel in Boerdonk

Boerdonk - Vrouwen van Nu Boerdonk houdt in samenwerking met Gemeenschapshuis Den Hazenpot een verrassende theatervoorstelling in Boerdonk.Donderdag 13 oktober komt het bekende illusionisten duo Rob en Emiel met de 'Rob en Emiel Live Show' naar Boerdonk.

Een korte introductie: Rob en Emiel zijn bijna dagelijks op televisie te zien met hun programma's 'Street Magic' en 'Zapp Magic Battle'. Bij het grote publiek werden ze bekend als finalisten van het programma 'De Nieuwe Uri Geller'. Tussen de televisieopnames door geven ze het indrukwekkende aantal van 300! shows per jaar.

In deze unieke show komt cabaret en magie op geheel eigen manier samen. Regelmatig zul je bij hun shows moeten kiezen tussen keihard lachen of vol verbazing geen woord meer uit kunnen brengen. Visueel sterk of mentaal onmogelijk? U kunt het allemaal zien! In 2009 ontvingen Rob en Emiel tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme de titel 'Beste Mentalisten Ter Wereld'. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Na de show zullen Rob en Emiel ook nog in de zaal te vinden zijn voor een derde helft en dan kan er altijd nog iets bijzonders gebeuren! Dus als u spraakmakend en hoogwaardig entertainment zoekt, waar men nog lang over na zal praten, dan bent u bij Rob en Emiel aan het juiste adres!

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en wilt u met uw partner, kinderen (vanaf 15 jaar), ouders, vrienden, kennissen of buren deze onvergetelijke avond bijwonen, koop dan een kaartje. Het programma start die avond om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open. Kaartjes a €18,00 zijn te koop bij Jet v.d. Vossenberg, Veerstraat 32 te Boerdonk, zolang de voorraad strekt. Voor informatie kunt u ook bellen met telefoonnummer 06-13533273 of mailen naar vrouwenvannu.boerdonk@gmail.com. Wees er snel bij, want vol is vol.


RKSV Boerdonk: beste amateurvereniging van Nederland

Boerdonk - Dit staat op de grote beker die nu in Boerdonk de kantine staat. Boerdonk 3 mocht deze beker ontvangen bij het RTL7 programma Voetbal Inside. Veel spelers van Boerdonk doen mee met het spelletje Matchwinnaar, en zo hadden ze na één seizoen de meeste vragen goed beantwoord, dus de beste en slimste club van Nederland! Welke andere vereniging kan dat zeggen.

Rob Verhoeven ontving de beker tijdens de live uitzending waar hij en enkele spelers voor waren uitgenodigd. Het was een leuke ervaring vonden de spelers, alleen het bier wordt wel vlug weer weggezet nadat de uitzending was afgelopen. Maar Boerdonk 3 kennende zal ze dat niet tegen gehouden hebben om er een klein feestje te houden.


Trekkertrek Boerdonk on tour!

Boerdonk - Heb jij ze al gezien? De nieuwe reclamewagens van Trekkertrek Boerdonk. Ze rijden al even rond, Trekkertrek Boerdonk is voortaan te zien op 3 trucks van Verstegen-Adam Transportgroep B.V.

Via deze weg wil de organisatie dan ook Verstegen-Adam Transportgroep B.V. en Verstegen Reclame en Belettering bedanken voor deze prachtige reclame die tot het eerste weekend van oktober te zien is in heel Nederland en misschien wel ver daarbuiten!

Trekkertrek Boerdonk is er dit jaar in geslaagd om 2 nieuwe hoofdsponsors aan zich te binden. Harpie B.V. te Aarle-Rixtel en Abemec te Gemert ondersteunen voor een belangrijk gedeelte dit jaar Trekkertrek Boerdonk. Ze danken hen dan ook hartelijk voor de ondersteuning en hopen op een succesvol weekend!

Houdt ook de Facebookpagina nauwlettend in de gaten voor leuke win-acties rondom deze trucks!


Afbeelding