Afbeelding
Foto:

ABL trapt weer af na de vakantie

Maandagavond 5 september hebben we na een mooie vakantie het werk weer opgepakt en hebben we ons eerste vooroverleg gehad. Met ruim 20 geïnteresseerden hebben we onder andere de punten voor de raadsvergadering van donderdag 8 september besproken. Een ander onderdeel van dit overleg is 'wat leeft er in Laarbeek' en 'wat heeft onze extra aandacht nodig' en natuurlijk maken we tijd voor gasten die ons bezoeken met een probleem of die met een idee rondlopen en vragen hoe ze hiervoor de politieke aandacht kunnen krijgen.

Een klacht die we nu bijvoorbeeld vanuit alle kernen horen is het onkruid tussen de stoeptegels en op sommige fietspaden. We zullen dit punt inbrengen bij het presidium (de agendacommissie) en aangeven dat we dit punt graag op de agenda van de commissie Ruimtelijk Domein van 28 september willen hebben. Dit is maar een voorbeeld van alle onderwerpen die besproken worden. Er staat dit jaar nog van alles op de politieke agenda. Het bereikbaarheidsakkoord, huisvesting Commanderij College, de begroting enzovoort.

Wij zijn heel blij met iedereen die ons vooroverleg bezoekt of ons uitnodigt of mailt, zo proberen wij u zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. En nog belangrijker al deze mensen houden ons scherp en voeden ons met informatie vanuit de kernen. Heeft u een opmerking of een idee of wilt u gewoon een keer komen luisteren dan bent u ook meer dan welkom op ons vooroverleg. Op onze site www.abllaarbeek.nl kunt u precies zien wanneer we bij elkaar zitten en hoe u ons kunt bereiken!

Namens Algemeen Belang Laarbeek,

Jordy Brouwers, Monika Slaets en Ron Verschuren