Afbeelding
Foto: Ingezonden

Inschrijving voor de zesde editie Kwizut bijna van start

Laarbeek - Vanaf aanstaande zondag 11 september is het voor de teams weer mogelijk om zich in te schrijven voor de jaarlijkse dorpsquiz 'Kwizut'. Ook dit jaar belooft het weer een spannende quiz met leuke en uitdagende categorieën en een spectaculaire feestavond te worden.

Teams kunnen zich opgeven om op 29 december 2016 te strijden om de titel 'Wie is de slimste van Laarbeek'. Voor degene die nog niet weten wat Kwizut inhoudt: Kwizut is een jaarlijkse dorpsquiz die men in eigen omgeving in teamverband speelt. De 'Kwiz' bestaat uit 12 categorieën met gevarieerde vragen, voor elk wat wils!

Wil je inschrijven?
Dat kan vanaf zondag 11 september op www.kwizut.nl. Daar vind je links onderaan, zoals je gewend bent van ons, de inschrijfbutton. Deelname bedraagt €16,- per team. Voor de betaling krijg je een mail in de loop van de week na inschrijving. Voor meer info kun je mailen naar info@kwizut.nl.

Let op!
De teams die zich inschrijven voor de 6de editie op 12 september tussen 0.00 en 0.15 uur, ontvangen van de organisatie - net als voorgaande jaren - een tip over de 'Kwiz'. Deze tip krijgen zij op de dag van de 'Kwiz'. De organisatie van Kwizut zal hierbij naar de tijd van de eerste aanmelding van het team kijken.

Feestavond!

Ook dit jaar is de 'Kwiz' weer gekoppeld aan een feestavond. Deze zal plaatsvinden op 14 januari 2017 en zal - net als voorgaande jaren - alleen toegankelijk zijn voor teamleden van deelnemende teams. Tijdens deze avond met wederom een spectaculaire band, zal de uitslag en het 'Slimste team van Laarbeek' bekend worden gemaakt.


Expositie aquarellen en quilten in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - Afgelopen zaterdag was de opening van de prachtige florale en kleurrijke tentoonstelling van aquarellen en quilten van Adriana Plantinga in 't Oude Raadhuis te Beek en Donk.

Alle werken zijn met zeer veel precisie geschilderd en gequilt. Adriana is autodidact en heeft zich het aquarellen en quilten zelf aangeleerd. Adriana heeft lessen gevolgd om de techniek van aquarelleren onder de knie te krijgen en workshops botanisch tekenen gevolgd in de Hortus Botanicus in Leiden. Door veel in boeken te lezen en te kijken, is Adriana stap voor stap verder gegaan. De expositie is nog de gehele maand september te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur.


MooiGespot

Tijdens mijn wandeling langs het Wilhelminakanaal dacht ik aan een onlangs gelezen weerspreuk.

'Komen er pluimen aan het riet, bedenk: het is nazomer en geniet'

Met vriendelijke groet, Nan Versteegen

Afbeelding