Afbeelding
Ingezonden

Basisschool de Muldershof opent schooljaar samen met ouders en kinderen

Beek en Donk - Basisschool de Muldershof in Beek en Donk is dit schooljaar gestart met een informeel samenzijn op het schoolplein.

Vanaf 08.15 uur konden ouders, kinderen en leerkrachten elkaar ontmoeten op het plein onder het genot van een kopje koffie of thee en ranja voor de kinderen.Vele vakantieverhalen werden uitgewisseld. De sfeer was gemoedelijk. Om 08.45 uur luidde de schoolbel, een kwartier later dan normaal, om het schooljaar echt te beginnen!


Rectificatie zwemmen 30 september met De Boemerang

Beek en Donk - Vorige week hebben de vrijwilligers, in het krantenartikel van de Back to school disco, vermeld dat bij de volgende activiteit, de tieners op eigen houtje naar het Sportiom in Den Bosch moesten.

Er is echter toch besloten om een touringcar te huren, zodat de activiteit ook toegankelijk is voor degenen die geen vervoer kunnen regelen. De entree is hierdoor wel verhoogd naar €5,- per persoon. De inschrijving voor deze activiteit gaat op zaterdag 17 september open. Aangezien de bus maar een beperkt aantal zitplaatsen heeft, geldt voor deze activiteit VOL = VOL.


Afbeelding
Afbeelding