De Beek en Donkse Conny van Acquoy exposeert in Rotterdam
De Beek en Donkse Conny van Acquoy exposeert in Rotterdam Foto:

Exposities Conny van Acquoy

Beek en Donk - Conny van Acquoy uit Beek en Donk exposeert met haar schilderijen op ADAF en de Nationale kunstdagen te Rotterdam.

Na deelname aan ART Eindhoven werd Conny uitgenodigd om te exposeren tijdens ADAF te Amsterdam. Tevens werd Conny door de vakjury en de bezoekers hoog gewaardeerd waardoor ze ook mag deelnemen aan de Nationale Kunstdagen te Rotterdam.

Het is de 6de editie van de Annual Dutch Art Fair en deze vindt plaats op 23, 24 en 25 september 2016 in het World Fashion Centre in Amsterdam. Op zaterdag 12 en zondag 13 november vinden de Nationale Kunstdagen voor de zevende keer plaats. In Rotterdam Ahoy exposeren dan meer dan 200 kunstenaars.

Op 5 en 6 november doet Conny mee aan het landelijke atelier weekend, haar werken zijn dan te bewonderen op de Kapelstraat 55 te Beek en Donk. Kijk voor meer informatie ook op www.connyvanacquoy.exto.nl.


Meezingavond 't Nachtpitje

Beek en Donk - De zangbundels liggen op vrijdag 30 september vanaf 21.00 uur weer klaar in Café Zaal de Tapperij in Beek en Donk voor de maandelijkse meezingavond van Liedertafel 't Nachtpitje.

Onder begeleiding van accordeonisten worden populaire liedjes, die bij iedereen bekend zijn, gezongen. Zoals altijd is de entree ook nu gratis.


Workshop 'Omgaan met ruzie en agressie'

Laarbeek - Van 3 tot en met 9 oktober is het de 'Week van de Opvoeding'. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren.

Gratis workshop
Als kinderen ruzie maken, vechten of zelfs agressief zijn, kan het moeilijk zijn voor ouders om te weten wanneer ze tussenbeide moeten komen om het weer rustig te krijgen. Het is belangrijk voor kinderen om te leren omgaan met anderen en met meningsverschillen en frustraties. Dit is iets wat ouders hen kunnen leren door het stellen van duidelijke grenzen en het geven van het goede voorbeeld.

Info en aanmelden
In een gratis workshop op maandag 3 oktober van 19.30 tot 21.30 uur wordt gekeken naar enkele redenen waarom kinderen ruziemaken en worden suggesties gegeven hoe u problemen kunt voorkomen. De workshop vindt plaats in De Regt aan de Otterweg 19 in Beek en Donk (in de ruimte 'De Ontmoeting') en is bedoeld voor ouders met kinderen tot 10 jaar. De workshop is gratis. Aanmelden kan via emailadres linda.verhagen@zorgboog.nl. Geeft u bij aanmelding de leeftijd van de betreffende kinderen door en dat het gaat over de workshop ruzie en agressie.