Afbeelding
Foto:

Veterinnen RKSV Boerdonk van start

Boerdonk - RKSV Boerdonk heeft dit seizoen een veterinnen vrouwen elftal (VR30+1) ingeschreven, een competitie voor de iets oudere dames (30+). Een groep sportieve dames die lekker willen ballen, en een beetje trainen. Er wordt in toernooivorm door vier teams gespeeld op vrijdagavond, 7 tegen 7. De andere teams zijn FC de Rakt, FC Uden en ASV'33.

Na vele trainingen en wat spierpijn, moest het afgelopen vrijdag gebeuren. In Aarle-Rixtel werd de eerste ronde gespeeld. Het was wat wennen voor de dames maar met 1 gelijkspel en twee (kleine) nederlagen viel het toch alleszins mee. Hier kunnen ze mee verder vonden de dames. Het begin is gemaakt! Op naar de volgende ronde.


Familie van Berlo wint hoofdprijs dorpsfeest

Boerdonk - Een fiets ter waarde van €500,00 stelde van de Akker Tweewielers ter beschikking voor de loterij tijdens het dorpsfeest van Boerdonk. Afgelopen week ging Antoon Donkers de gelukkige prijswinnaars verrassen. De familie van Berlo was de gelukkige winnaar van deze hoofdprijs en ze mochten ook nog een dinerbon t.w.v. €75,00 van Restaurant het Tramstation in ontvangst nemen.

De 2e prijs, een rondleiding bij Bavaria voor 20 personen, werd gewonnen door Erik Bouw. Mevrouw van de Linden uit Erp krijgt bij schoonheidssalon Skincare een gratis behandeling t.w.v. €75,00. Fam. Beekmans mag in Eindhoven in restaurant Luitervelde gaan eten en hoeft de eerste €75,00 niet af te rekenen en tenslotte was er een gelukkige winnaar van een tegoedbon van €25,00. Deze werd geschonken door Muskens groente en fruit. Alle winnaars gefeliciteerd.

Op zaterdag kwam de Rabobank tijdens de zeskamp de organisatie ook verrassen met 2 mooie prijzen en Gerdine Vereijken mocht als dank hiervoor de prijzen uitreiken aan de zeskampstrijders. Boerdonk kan verder tevreden terugkijken op het dorpsfeest en nu alle hindernissen weer zijn afgebroken en opgeruimd kan de organisatie haar welverdiende rust nemen. Maar niet lang want volgend jaar in augustus staat de volgende editie al op de kalender.


Boerdonk barst weer los!

Boerdonk - The Euros staan op zaterdag 1 oktober klaar om de feesttent in Boerdonk op zijn kop te zetten. Zij zijn de laatste jaren de sensatie in de Nederlandse feesttenten en zalencircuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid-Holland tot Overijssel. Er is geen locatie waar de jongens van The Euros geen diepe indruk achterlaten.

Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden. "We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is." The Euros is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. "Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek." Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij.

Samen met deze band gaat Boerdonk Barst Los weer terug naar het beproefde concept, een oergezellige avond feest met goede muziek! De tent gaat vanaf 20.30 uur open en voor de entree hoef je het ook niet te laten: The Euros, voor maar €7,50 (geen voorverkoop). Toegang vanaf 16 jaar - geen alcohol onder de 18. Locatie: Evenemententerrein Cox, Coxsebaan Boerdonk, van 20.30 tot 01.00 uur.


The Euros