Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof Aarle-Rixtel

Natuurlijk Mooi Laarbeek

Afgelopen weekend was voor mij een weekend van grote tegenstellingen. Zo was ik 's morgens in alle vroegte en rust samen met mijn schoonzoon Thomas libelles en zonnedauw aan het fotograferen, om even later in Bakel de tractorpulling te gaan fotograferen.

Ik weet dat dit haaks op elkaar staat, maar ik heb naast mijn interesse voor de natuur ook altijd een zwak gehad voor auto´s, motoren en techniek wat tevens mijn werk is. Maar om op mijn schoonzoon terug te komen: Thomas is ook bezig met fotografie in verschillende vormen maar de natuur trekt hem ook. Het leuke is dat je gelijk ziet dat hij er oog voor heeft en al snel met mooie resultaten aan komt.

's Morgens in alle vroegte samen bij het Torrenven op de knieën in de modder liggen voor de zonnedauw, heerlijk! We waren ook nog naar de hut geweest maar met de vogels is het op dit moment erg rustig, veel zijn er nog in de rui, en er is nog voedsel genoeg in de natuur. Met het warme weer komen ze soms wel een badje nemen tussen de eendenkroos in het vijvertje, zoals deze jonge bonte specht die heerlijk verkoeling zocht in onze Mooie Laarbeekse natuur!

Afbeelding