Afbeelding
Foto: ingezonden

Geslaagde 18e editie Trekkertrek Boerdonk

Boerdonk - Het eerste weekend van oktober was het weer zo ver. Trekkertrek Boerdonk ging van start. De weergoden hadden hun zomerse taferelen in de weken ervoor verbruikt, maar ondanks de enkele buien die er zijn gevallen op zaterdag en zondag was het met zo'n 3.500 bezoekers in het hele weekend prima vertoeven op het evenemententerrein aan de Coxsebaan En met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk.

Zaterdagmiddag rond de klok van 13.00 uur ging dan ook de ketting strak voor de eerste tractoren in de open Nederlands kampioenschapsklassen de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 21.00 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk's te zien op de twee kleibanen.

De wedstrijd werd opgevolgd door de feestavond Boerdonk Barst Los! Met feestband The Euros in de grote tent en Ouwe Meuk in het ouderwets gezellig kroegje werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging. Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Dan de zondag. Door het regenachtige weer werd de dag iets later begonnen. Om 9.30 uur werd er gestart met een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk's. Als afsluiting sloten de mannen van de VTN Truckcompetitie de dag af. Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditie getrouw afgesloten.

Middels deze weg wil de organisatie alle sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder jullie was het nooit zo'n groot succes geworden.

Graag zien zij jullie volgend jaar weer terug op hun 19e editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017!

Vergeet niet op hen te stemmen op het mooiste en beste trekkertrek evenement van Nederland op www.tractorpulling.nl.