Eenvoudige overwinning voor vrouwen Boerdonk

Boerdonk - Boerdonk vrouwen 1 moest het thuis, in de 2e wedstrijd van het seizoen, opnemen tegen WHV uit Loosbroek. De ambitie van de dames is groot. Het vorige seizoen werden ze tweede en dit jaar gaan ze minimaal voor hetzelfde. Liever nog één plaats hoger.

Dit kon niet beter vertaald worden op het veld door in de eerste minuut al de eerste treffer te maken. Joyce Huijbers schoot deze binnen. En, voordat de WHV van de schrik was bekomen, deed Joyce Huijbers dit nog maar een keer. Nog geen vijf minuten gespeeld en ze stonden al met 2-0 voor. Iedereen dacht aan een monsterscore maar WHV niet, zij begonnen aardig van zich af te bijten en gaven de dames goed partij. De verdere kansen voor Boerdonk waren op één hand te tellen. Dit gold ook voor WHV. Het was Marlie van der Doelen die na een goed verlopen aanval over rechts de bal op de rand van het 16 meter gebied binnen schoot. Het stond 3-0, geen vuiltje aan de lucht.

In de tweede helft was het de nieuwe spits Marloes Bouw die meteen voor de 4-0 zorgden. Het werd nu een makkelijke pot voor de dames. Er werd steeds beter gecombineerd en er werden kansen gecreëerd, en helaas ook wat kansen gemist. Marloes Bouw zorgde nog voor de 5-0 zodat de eerste overwinning in dit nog jonge seizoen een feit was.