Nieuwe editie PeelSneukelen

Wat ga jij deze herfst & winter doen?
Trek je er graag op uit? Ontdek De Peel in de herfst en winter. Adembenemende landschappen, gezellige winkelcentra, pittoreske dorpjes, uitnodigende bossen en heide. Ga eens een wandeling maken en een frisse neus halen, maak een mooi autoritje in De Peel of ga gezellig shoppen. Daarna is het goed toeven in één van de gastvrije etablissementen die De Peel rijk is.

Wintervariant van populaire zomereditie
Het PeelSneukelboekje is de wintervariant van de bekende zomereditie PeelPeuzelen. Om te sneukelen hoef je niet te gaan fietsen, je kunt ook met de auto naar je PeelSneukeladres gaan. Je bent niet gebonden aan een route of een arrangement en reserveren hoeft (meestal) niet. Dit seizoen variëren de PeelSneukels van lekkere stoofpotjes, wintertosti en quiche Lorraine tot gevulde taco, Brussele wafel en andere zoete lekkernijen. Het PeelSneukelboekje is vanaf heden voor €15,00 te koop bij de deelnemende VVV's in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek.

Fotowedstrijd
Als jij ook van PeelSneukelen geniet, laat het dan zien! Dit seizoen kun je deelnemen aan een fotowedstrijd. Maak een leuke foto van jouw PeelSneukelbelevenis en stuur die naar info@peelsneukelen.nl. Deelnemers maken kans op het winnen van een PeelPeuzelboekje van 2017! Er worden diverse exemplaren verloot.

Kijk voor meer informatie ook op www.peelsneukelen.nl.