Afbeelding
Foto:

JOTA/JOTI 2016: 'Show your e-motion'

Aarle-Rixtel - Ieder jaar komt bij Scouting Aarle-Rixtel de JOTA/JOTI terug. Tijdens dit jaarlijks terugkerend weekend wordt er contact gezocht met scouts over de hele wereld. Daarnaast worden er ieder jaar nieuwe technieken en high-tech snufjes vertoond.

Dit jaar staat in het teken van e-motions, je kan hierbij denken aan de bekende smileys maar ook aan manieren waarop analoog naar digitaal wordt omgezet. Activiteiten die leuk zijn voor jong en oud, om mee te doen of alleen te bekijken. In het derde weekend van oktober nemen meer dan 500.000 scouts over de hele wereld plaats achter oude en moderne communicatie-apparatuur. Dit gebeurd zowel via een zender (Jamboree On The Air) als via het internet (Jamboree On The Internet).

Scouting Aarle-Rixtel probeert ieder jaar te kijken naar nieuwe ontwikkelingen in de techniek om hier een leuke activiteit van te maken te maken. Zo zijn er voorgaande jaren diverse verrassende dingen voorbij gekomen, benieuwd wat er dit jaar te zien is tijdens deze leuke Scouting-activiteit?

Iedereen van jong tot oud is op zaterdag 15 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Je kunt op elk moment binnen komen lopen en actief mee doen met de diverse leuke activiteiten. De koffie, thee en ranja staat klaar. Kom een kijkje nemen bij de blokhut van Scouting Aarle-Rixtel, te vinden aan Duivenakker 74, te Aarle-Rixtel (achter multifunctioneel centrum De Dreef).