Eerste puntenverlies voor Flamingo's 1

Mariahout - Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag 16 oktober tegen Oxalis in Horst. Een zwakke start van Flamingo's zijde zorgde meteen voor 2 doelpunten tegen, door eigen fouten. Daarna bleef de stand lang hangen op 4-2 voor Oxalis. Veel foute bal plaatsingen door Senioren 1 omdat ze niet scherp waren en waardoor de thuisploeg er goed van profiteerde. Flamingo's kwam met 5-2 achter.

De sfeer in de eerste helft binnen het team was heel negatief. In de rust hadden coach en speelsters een goed gesprek dat resulteerde in een betere start van de tweede helft. De Mariahoutse dames kwamen tot 1 doelpunt verschil terug, naar 6-5. Helaas nam Oxalis wederom een voorsprong en deze bleven ze houden. Telkens als Senioren 1 scoorde, deed Oxalis aan de andere kant hetzelfde en maakte het de bezoekers zo heel erg lastig. Tien minuten voor tijd werd Helen van Wanrooij gewisseld voor Emma Leenders. Op het laatst raakte Vera Leenders nog geblesseerd en moest de ploeg de laatste minuten met 7 dames verder spelen. Flamingo's slaagde er niet meer in om de opgelopen achterstand weg te werken en verliest voor het eerst punten in deze competitie. Wel blijft Senioren 1 de ranglijst aanvoeren met 10 punten uit zes wedstrijden.

Op zondag 23 oktober speelt het vaandelteam thuis om 13.00 uur op sportpark de Heibunders tegen Merselo.

Senioren 2
Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, wist zich na het verlies van vorige week goed te herpakken en wint met 4-8 van Peelkorf 2. Ze begonnen goed aan de wedstrijd en namen direct een voorsprong. De wedstrijd werd al snel erg fysiek en een aantal beslissingen van de scheidsrechter vielen niet goed bij sommige speelsters. Met dank aan de sterke verdediging aan Mariahoutse zijde wist Flamingo's de voorspong vast te houden.