Schippers Optiek gaat samenwerken met Van Schijndel Hoortechniek

In een wereld waar communicatie centraal staat is het kunnen verstaan en verstaan worden erg belangrijk. Bij Schippers Optiek in Beek en Donk delen wij deze mening en om die reden zijn wij een samenwerking gestart met Van Schijndel Hoortechniek.

Van Schijndel Hoortechniek
Bij Van Schijndel Hoortechniek werken hoog opgeleide professionals die snappen dat het om meer gaat dan alleen uw gehoor. Door gebruik te maken van een klantgerichte aanpak en ons vakmanschap zullen wij er samen met de audiciens van Van Schijndel Hoortechniek alles aan doen u weer zo goed mogelijk te laten horen.

Vrijblijvende afspraak
Iedere donderdag is audicien Astrid Sprik van Van Schijndel Hoortechniek bij ons te vinden in de winkel. U kunt geheel vrijblijvend met haar een afspraak maken voor een uitgebreide gehoortest en zo uw gehoor te laten beoordelen. Ook bent u van harte welkom voor het beste hooradvies, gehoorbescherming of zwemdopjes.

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, vragen wij u om vooraf een afspraak te maken bij Schippers Optiek in Beek en Donk. Tel: 0492 450714, Heuvelplein 22, Beek en Donk