Jaarvergadering bij Sparta'25

Beek en Donk - In het clubgebouw van Sparta'25 vindt maandag 31 oktober de Jaarvergadering plaats. Deze vergadering begint om 20.00 uur. De voorzitter, Roel Janssen, zal de vergadering openen met een terugblik op het afgelopen jaar en een doorkijk naar het komende jaar.

Op de agenda staan natuurlijk de vaste punten als het financieel jaarverslag, verslag kascommissie en de bestuursverkiezing. Aftredend is het bestuurslid wedstrijdzaken. Deze vacature is nog vakkant. Dus als je interesse hebt, ook al ben je (nog) geen lid, dan kun je je aanmelden bij de secretaris (zie Sparta site voor gegevens).

De stand van zaken van het Beleidsplan van de club zal worden toegelicht door de voorzitter. Tevens zal een update gegeven worden door het bestuurslid projectzaken, Brechje Biemans. Zij zal ingaan op het project duurzaamheid met betrekking tot de zonnepanelen en de ledverlichting. Ook zal de stand van zaken aangaande het Laolaveld worden toegelicht. Het laatste woord is zoals altijd aan ere-voorzitter Leo van Grinsven.

Sparta zoekt veldverzorgers
Sparta'25 is met spoed op zoek naar enkele vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de uitstraling van de wedstrijdvelden om deze wekelijks wedstrijdklaar te maken. De grootste taak daarbij is het verzorgen van de belijning van de velden. Binnen het team kan je wekelijks maar ook in een roulatie schema, zodat je niet wekelijks deze werkzaamheden hoeft te verrichten, de werkzaamheden uitvoeren. De tijden waarop de werkzaamheden uitgevoerd worden zijn variabel en flexibel, onder ander afhankelijk van het aantal wedstrijden in het weekend en door de week en het weer. Als je vragen hebt of je wilt je direct aanmelden kun je contact opnemen met Mari Vesters via vrijwilligerszaken@sparta25.nl of op telefoonnummer 06-22450481.

Heb je interesse in een andere leuke taak binnen onze vereniging, meld je gerust. Net zoals alle andere verenigingen zoek ook Sparta'25 naar vrijwilligers omdat ze die altijd tekort komen. Er zijn vele zaken die meer of minder tijd vragen (b.v eens per week of eens per maand), en in overleg is altijd iets passends te vinden.