Computercursussen in leercentrum Den Hazenpot

Boerdonk - Tot nu toe hebben reeds vele mensen uit Boerdonk diverse computercursussen gevolgd. Ook eind 2016 is er weer een cursus te volgen. Dit kan zijn Basiscursus Windows 10 waarin u in 8 lessen dit programma leert kennen. Maar er is ook de mogelijkheid voor een cursus Fotoboek maken in 5 lessen. Hierbij leert u hoe u een fotoboek kan maken met uw eigen gemaakte foto's.

Deze cursussen worden georganiseerd met de landelijke organisatie Seniorweb en met de stichting 'Zorg om het Dorp'. De cursus wordt gegeven door Wim de Wijs. U kunt zich aanmelden tot 1 november via zorgomhetdorpboerdonk@gmail.com waarin u aangeeft of u Basiscursus Windows 10 of Fotoboek Maken wilt gaan volgen.

Naar aanleiding van de opgaves laten zij u weten welke cursus in november start. Bij voldoende opgaves worden beide cursussen gegeven. Tevens kunt u aangeven of u op dinsdagavond of op vrijdagmorgen de cursus wilt volgen. Het dagdeel met de meeste voorkeur wordt aangehouden.

De kosten zijn €10,00 per les, exclusief cursusboek en het evt. afdrukken van het fotoboek. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Jolanda Pepers coördinator Zorg om het Dorp via 06 47990557 of via het algemene mailadres van Zorg om het Dorp.