Boerdonk gaat voor Rabobank Clubkascampagne

Boerdonk - Volgende week start bij Rabobank Uden-Veghel het stemmen voor de clubkascampagne. Iedereen die lid is van Rabobank Uden-Veghel krijgt eind oktober een uitnodiging om zijn of haar stemmen uit te brengen op verenigingen die zich hebben aangemeld met een bestedingsdoel.

Vanuit Boerdonk hebben de volgende verenigingen zich aangemeld: CV de Zandhazen, Stichting Cornelius van Boerdonk, Stichting Gemeenschapshuis Boerdonk, Stichting Trekkertrek Boerdonk, Stichting Zorg om het dorp, Toneelvereniging Gèr Gespeuld, Jong Nederland en Vrouwen van Nu.

Deze verenigingen hebben de koppen bij elkaar gestoken en een gezamenlijke campagne opgezet waarbij ze als uitgangspunt hebben genomen dat de Boerdonkse leden hun stemmen niet verloren moeten laten gaan. Volgende week ontvangt u een flyer waarop elke vereniging heeft aangegeven welk bestedingsdoel ze heeft.

Hoe werkt het stemmen?
Alle leden van Rabobank Uden Veghel worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via internet uitgebracht kunnen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Wil een lid alle stemmen gebruiken, dan zal hij/zij dus op minimaal drie verschillende verenigingen/stichtingen moeten stemmen. Een lid kan op maximaal vijf verschillende verenigingen/stichtingen stemmen.

En nu?
U ontvangt van de Rabobank eind oktober per post een persoonlijke stemcode. Met deze code kunt u uw stem uitbrengen. Vanaf 1 november tot 13 november kunt u uw stemmen uitbrengen. Gooi die brief dus niet bij het oud papier!

Zij zouden het zeer op prijs stellen als u op deze verenigingen wilt stemmen. Ook de uitnodigingen die uw man, vrouw, kinderen ontvangen zijn belangrijk. Elke stem is minimaal €1,00 waard en dat is €1,00 voor de Boerdonkse gemeenschap / voor de leefbaarheid en woongenot van Boerdonk. Doe het even vanachter uw PC of laptop. Tijdens de openingstijden van Den Hazenpot is er ook de mogelijkheid om in Den Hazenpot uw stem uit te brengen. Er zijn dan mensen die kunnen helpen met het stemmen via de computer.

Namens de deelnemende verenigingen, maar zeker namens Boerdonk wil men u alvast danken voor uw medewerking.