Afbeelding
Foto: Ingezonden

Inschrijven kan tot 1 december

Aanmelden dorpskwis 'Kweet ut' Mariahout-Lieshout

Mariahout - Als ze het Eindhovens Dagblad van eind september mogen geloven, kent ieder dorp zijn dorpskwis. Tot nu toe hoorde Mariahout en ook Lieshout daar niet bij. Daar komt verandering in.

Op 13 januari 2017 wordt de 1e Mariahoutse en Lieshoutse Dorpskwis 'Kweet ut' gehouden. Deze kwis wordt georganiseerd in het kader van het 5-jarig bestaan van vrouwenvereniging oMase in samenwerking met de Mariahoutse buurtverenigingen. In Lieshout nemen de leden van oMase het initiatief en verzamelen mensen om zich heen.

De Dorpskwis 'Kweet ut' bestaat uit vragen verdeeld over 10 categorieën, praktische opdrachten, een geheime (individuele)opdracht en een denk-doe opdracht. Iedere deelnemende groep kiest een goed doel uit. Mocht hun groep als een van de beste eindigen, dan gaat het prijzengeld naar het goede doel van hun keuze. Het prijzengeld gaat dus niet naar de individuele deelnemers zelf.

Om een breed gedragen activiteit te organiseren hebben ze eisen gesteld aan de groepssamenstelling, te weten minimaal 6 personen met uit iedere leeftijdscategorie een persoon en daarnaast 1 oMaselid. Het wordt dus echt een dorpskwis voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht.

Elke groep betaalt een eigen bijdrage van €15,00. Informatie en inschrijfformulier zijn te vinden op : info@omase.nl/activiteiten. Inschrijven is mogelijk tot 1 december 2016.