De intocht van Sinterklaas in 2015
De intocht van Sinterklaas in 2015 Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Sinterklaasintocht in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Natuurlijk komt Sinterklaas met zijn zwarte pieten ook dit jaar weer naar Aarle-Rixtel! Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel vindt het een eer om hem welkom te heten. Zet alvast zondag 13 november, 12.30 uur in je agenda. Dan komt de Sint met zijn pieten aan bij de Passantenhaven in Aarle-Rixtel.

Het zou erg fijn zijn als alle kinderen uit Aarle-Rixtel hem komen begroeten. Natuurlijk hoopt Sinterklaas ook weer alle ouders, verzorgers, opa's en oma's, toeristen en verdere artiesten en belangstellenden te mogen begroeten.

Na de aankomst van Sinterklaas zal hij onder begeleiding van zijn pieten, de harmonie en beide gildes, via de Havenweg, Klokkengietersstraat, Dorpsstraat, Kannelustweg, Lage Hoeve, de Maltezer, de Duivenakker, tenslotte aankomen bij MFC de Dreef.

Zoals elk jaar heeft de organisatie weer een heel gezellig en gratis middagprogramma met diverse optredens voor iedereen. Na een korte rustpauze voor de Sint is het de bedoeling het programma in MFC de Dreef te laten starten om 14.00 uur.

Natuurlijk trotseren de vrijwilligers met de collectebussen vanaf zaterdag 5 november het koude gure weer, hopende op een warme ontvangst, zodat het weer mogelijk is Sinterklaas een warm onthaal te geven in Aarle-Rixtel.