Archieffoto van de vogelshow in 2015
Archieffoto van de vogelshow in 2015 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Grote vogelshow Vogelvereniging Laarbeek

Laarbeek - Afgelopen maand is Vogelvereniging Laarbeek druk bezig geweest met het organiseren van de 'Open Laarbeek Kampioenschappen'. Vogelliefhebbers uit Laarbeek en omgeving zenden hun vogels in voor deze wedstrijd.

Keurmeesters van de Nederlandse Bond beoordelen alle vogels en zij wijzen de kampioenen aan. De leden zijn het hele jaar bezig geweest middels hun prachtige hobby om resultaten te boeken in dit kampioenschap. Voor u een unieke kans om de afsluitende vogelshow te bezoeken waar u zo'n 500 vogels van heel dichtbij kunt bewonderen waarbij veel vogels die u normaal nooit ziet. Tijdens deze show zijn er altijd leden aanwezig die u alles kunnen vertellen over het houden en kweken van vogels als hobby.

Mocht u na het lezen van dit artikel of na het bezoeken van de vogelshow denken dit is ook een mooie hobby voor mij, dan kunt u inlichtingen krijgen tijdens de show, of u aanmelden bij onze vereniging via 0492-381909 of via v.v.laarbeek@ons brabantnet.nl.

De openingstijden zijn: zaterdag 12 november van 13.00 tot 21.00 uur en zondag 13 november van 10.00 tot 16.00 uur. Er is een mooie verkoopafdeling aanwezig. Zaal van de Burgt, Heuvelplein 21 te Beek en Donk. De toegang is gratis.