Activiteiten KBO Lieshout

Lieshout - In de Servaaskerk in Lieshout wordt zondag 6 november om 9.30 uur een H. Mis worden opgedragen voor alle overleden leden van KBO Lieshout. Deze H. Mis zal worden opgeluisterd met zang door het eigen Seniorenkoor Vogelenzang. U bent allen van harte welkom om die viering bij te wonen.

Maandag 7 november is de tweede lezing kunstgeschiedenis door mevrouw Ine Pels. Deze avond gaat het over de Romanov familie en Catharina de Grote. Locatie Dorpshuis Lieshout, aanvang 20.00 uur. In totaal zijn er zeven lezingen, elke avond op zichzelf staande onderwerpen. Het is mogelijk om voor de hele lezingenreeks of voor drie avonden in te schrijven. Informatie bij de Inloop.

De werkgroep Samen uit Eten heeft een nieuwe locatie gekozen. Op woensdag 23 november gaan de senioren naar De Vresselse Hut in Nijnsel. In de Tuinkamer staat dan vanaf 18.00 uur een koud en warm buffet klaar. De kosten zijn €20,00 inclusief dessert en consumptie. Aanmelden bij de Inloop.

Inloop
De wekelijkse Inloop is iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur en iedere dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in het Dorpshuis van Lieshout. Twijfel niet en loop eens even binnen. Het maakt niet uit of u iets te vragen hebt, of u wilt opgeven voor een activiteit, of gewoon even wilt bijkletsen, u bent van harte welkom en het is altijd hartstikke gezellig. Alle leden van het bestuur zijn meestal aanwezig.

Ook Dorpsondersteuner, Suzan de Koning, is er voor een gesprek. De WOCOM is er regelmatig om antwoord te geven op uw vragen. Een groot aantal leden loopt altijd even binnen voor een gezellig uurtje, wat buurten, elkaar weer even zien. En een gratis kopje koffie staat voor u klaar. Komt u ook eens?