Afbeelding
Foto:

Bent u ook per jaar een maandsalaris kwijt aan gas en elektriciteit?

Duurzaam wonen met 'Duurzaam Laarbeek'

Laarbeek - In een eerder artikel beschreef 'Duurzaam Laarbeek' al hoezeer de energiekosten op kunnen lopen. Hoewel sterk afhankelijk van het aantal personen, de gewoontes, de grootte en de isolatiewaarde van het huis, gaat het al gauw om bedragen tussen de €1000,00 en €3000,00. Daar valt in de meeste gevallen flink op te besparen (soms tot wel 30%), zonder comfort in te leveren.

Het warmteverlies is natuurlijk afhankelijk van de mate van isolatie maar ook het soort woning is belangrijk. Een vrijstaande woning of een appartement maakt een groot verschil. Woningen verliezen warmte via gevel, dak en ramen. Met een warmtebeeldcamera is het warmteverlies bij een woning te detecteren. Duurzaam Wonen Laarbeek beschikt over een warmtebeeldcamera en kan u daarbij behulpzaam zijn. Hoe roder het beeld kleurt, des te groter het energieverlies.

Warmte- en energieverlies via gevels, vloeren of daken, gebrekkige isolatie, tocht, koudebruggen, vocht en schimmels in gevels en muren van uw woning, zijn zaken die u zeker niet wenst. Inspectie met behulp van infrarood thermografie maakt de omvang van het probleem snel zichtbaar, en belangrijker nog, de oorzaak wordt gelokaliseerd en in beeld gebracht. Zo wordt snel duidelijk wat in uw specifieke situatie nodig is om uw huis beter te isoleren.

En het mooie is… dat alles kost u zo goed als niets. Voor het bijna symbolische bedrag van 5 euro voert Duurzaam wonen Laarbeek een dergelijk thermografisch onderzoek bij u uit. Zij komen bij u langs, gaan met u in gesprek en desgewenst wordt het warmteverlies van uw huis ter plekke in beeld gebracht. Ook kunnen zij adviseren over de oplossingen.

Meer informatie vindt u via www.duurzaamwonenlaarbeek.nl of neem contact op via 0492 462190.