Een van de prachtige natuurfoto's van Jowan Iven
Een van de prachtige natuurfoto's van Jowan Iven Foto: Jowan Iven

Expositie wildlife Kenia in Gallery Berkendijkje

Laarbeek - In het najaar van 2015 heeft natuurfotograaf Jowan Iven uit Beek en Donk een reis ondernomen naar het natuurgebied Masai Mara in Kenia. Dit gebied is de noordelijke punt van de overbekende Serengeti in Tanzania en deze twee gebieden lopen dan ook naadloos in elkaar over.

In het centrum van de Masai Mara verbleef Jowan twee weken om daar het wilde Afrika van dichtbij te beleven en vast te leggen. Een onvergetelijke reis is het geworden met bijzondere ontmoetingen en belevenissen op de savanne. Een plek waar overleven centraal staat en je het ook daadwerkelijk voor je ogen ziet afspelen, alsof je middenin een wildlife documentaire bent gelopen. Een paradijs voor de natuurfotograaf.

Een selectie van de beelden van die fantastische reis worden op zondagmiddag 13, 20 en 27 november tentoongesteld bij Gallery 'Berkendijkje', geopend van 13.00 tot 17.30 uur. Gallery Berkendijkje is te vinden op Berkendijkje 8 te Beek en Donk. Bereikbaar vanaf de Oranjelaan, de weg inrijden naast het tankstation.

Jowan is tijdens deze dagen aanwezig om desgewenst de foto's toe te lichten. Tevens draait er een doorlopende presentatie met nog meer wildlife beelden uit Kenia. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Lezing

Naast de expositie geeft Jowan Iven nog een lezing bij IVN Laarbeek over zijn belevenis in Kenia. Deze avond vindt plaats op donderdag 17 november in het IVN verenigingsgebouw de Bimd aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel. De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

Afbeelding
Afbeelding