Wijziging reglement dorpsquiz 'Kweet ut'

Mariahout/Lieshout – De organisatie van de Mariahoutse en Lieshoutse dorpsquiz 'Kweet ut' heeft besloten om het reglement en het inschrijfformulier aan te passen.

Nu de quiz binnen het dorp meer bekendheid begint te krijgen, mensen enthousiast aan het worden zijn, blijkt dat voor veel mensen de verplichte leeftijdscategorieën en de verplichte deelname van een oMaselid een belemmering is voor deelname. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Zij willen dat iedereen zonder belemmeringen kan meedoen: jong en oud, man en vrouw, lid van vereniging of ongebonden, etc. De groepssamenstelling is vanaf nu geheel vrijgelaten: De opbouw in leeftijdscategorieën en verplichte deelname oMaselid is komen te vervallen. De organisatie wenst iedereen succes met de voorbereidingen.

Voor de volledigheid: de dorpsquiz vindt plaats op vrijdag 13 januari 2017. De uitslag wordt op vrijdag 27 januari bekendgemaakt bij 'de Pelgrim'. De infschrijftermijn sluit op donderdag 1 december 2016. Daarna kom je op de reservelijst. Het inschrijfformulier kan gemaild worden naar info@omase.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per groep, over te maken op rekeningnummer NL 68 RABO 01289.12.413 ten name van oMase Mariahout, onder vermelding van 'inschrijving dorpsquiz'.

Iedere deelnemende groep kiest een goed doel uit. Mocht uw groep als een van de beste eindigen, dan gaat het prijzengeld naar het goede doel van uw keuze. De quiz bestaat uit vragen verdeeld over 10 categorieën, praktische opdrachten, een geheime (individuele) opdracht en een (individuele) denk-doe opdracht.

Kijk voor meer informatie op www.omase.nl onder het kopje activiteiten of neem contact op met Marieke Hulsen, tel. 0499-422268.